Femeia de Fier - The Iron Woman

Femeia de Fier - The Iron Woman
-10%
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 9786067104790
Anul publicării: 2017
Pagini: 200
Format: 18 x 22 cm
Categoria: Carti bilingve

DESCRIERE

Femeia de Fier - The Iron Woman
 

Femeia de Fier a ieșit la suprafață din măruntaiele Pământului, cu gândul să se răzbune pe oamenii care poluează râurile și mările, începând cu fabrica de deșeuri din oraș. Pământul e plin de gunoaie, apele sunt toxice, iar animalele mor pe capete. Ajutată de vechiul Îngerdracliliac-cosmic, care acum e un spirit protector al Pământului, Femeia de Fier transformă toți bărbații din Anglia în animale de apă, ca să le arate consecințele propriei lăcomii – însă nimeni nu știe cum să-i transforme înapoi...

 

Apărută la 25 de ani după prima carte, Bărbatul de Fier, cu care merită citită împreună, Femeia de Fier este o poveste chiar mai curajoasă și mai categorică, dar la fel de imaginativă și la fel de poetică.

 

„O povestire fantastică plină de provocări, de o imaginație feroce.” Guardian

 

The Iron Woman has come out from the very bowels of the Earth in order to take vengeance on the people polluting the lakes and the sea, starting with the waste factory in town. The Earth is covered in trash, the waters are toxic and the animals are dying in droves. Helped by the old space-bat-angel-dragon, who is now a guardian spirit of the planet, the Iron Woman turns all the men in England into aquatic animals, in order to show to them the consequences of their own greed – but now nobody knows how to turn them back…

 

Published 25 years after the first book, The Iron Man (and deserving to be read together with it), The Iron Woman is even more courageous and emphatic a story, but as strongly poetic and imaginative.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Carti bilingve

Created in 0.153 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.