Grafisme pentru copiii prescolari de grupa mare. Auxiliar didactic pentru realizarea exercitiilor grafice la grupa mare

Grafisme pentru copiii prescolari de grupa mare. Auxiliar didactic pentru realizarea exercitiilor grafice la grupa mare
Preț: 9,45 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-583-012-7
Anul publicării: 2016
Pagini: 48

DESCRIERE

Grafisme pentru copiii prescolari de grupa mare. Auxiliar didactic pentru realizarea exercitiilor grafice la grupa mare
 
Pornind de la premisa ca finalitatea etapei prescolare este de a forma copiilor comportamente necesare insusirii scrierii, si posibilitatea de 'a scrie', placere imbinata cu aceeasi de a desena, mi-am propus ca prin acest caiet de grafisme sa le ofer copiilor sansa de a-si face cu placere ucenicia in tainele scrisului.
Activitatea planificata ca exercitii grafice, se va desfasura dimineata, in cadrul activitatilor liber alese (biblioteca, arta).
Cultivarea sensibilitatii si stimularea interesului pentru scris, motivarea acestora in scopul executarii corecte a grafismelor, exercitiul concret de trasare a semnelor grafice, constituie obiective urmarite in cadrul domeniului Limba si comunicare, prevazute in noul curriculum.
Grafismele prezentate au la baza imagini atractive ce constituie in mare parte ornamente ale acestora, tocmai pentru a nu le parea copiilor ceva abstract, de neinteles. Aplicatiile antreneaza prescolarii in procesul scrierii, contribuind la dezvoltarea muschilor mici ai mainii, favorizeaza formarea deprinderii de orientare in pagina, ajuta copilul la cunoasterea, intelegerea si realizarea unor grafisme necesare scrierii literelor si cifrelor. Precizez faptul ca utilizarea acestui caiet presupune faptul ca copiii au mai fost familiarizati cu grafismele si in alte activitati, acum doar le consolideaza si le exerseaza. Spatiul de exersat nu este prea mare, urmarind mai mult calitatea redarii semnului grafic si mai putin cantitatea.
Efortul, stradania si progresele fiecarui copil pot fi evaluate atat prin rezultatele completarii desenelor, cat si prin corectitudinea executarii grafismelor in spatiile date.
Caietul de lucru poate fi de un real folos si pentru parintii copiilor care doresc ca trecerea pragului catre scoala sa fie cat mai usoara.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Auxiliare scolare

Created in 0.144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.