Gratia de fiecare zi
21,25 lei
25,00 lei (-15%)

Gratia de fiecare zi

Gratia de fiecare zi
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391672
Anul publicării: 2018
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Gratia de fiecare zi
 

PACE ÎN FIECARE ZI. SCOP ÎN FIECARE ZI. SPERANŢĂ ÎN FIECARE ZI. IUBIRE ÎN FIECARE ZI. GRAŢIE ÎN FIECARE ZI.

 

Dificultăţile mari și mici din ziua de azi ne provoacă să ne deschidem inima și mintea. Marianne Williamson ne poartă paşii înapoi către originea noastră spirituală, cercetând căile prin care să ne hrănim sufletul într-o lume deosebit de aspră. Printr-o atitudine plină  de speranţă, prin chemarea la iertare şi prin sărbătorirea miracolelor, ea ne ajută să ne regăsim legătura sacră cu lumea obişnuită. Indiferent unde suntem sau ce facem, posibilitatea de a fi fericiţi este prezentă. Avem dreptul la satisfacţiile aduse de graţia de fiecare zi.

 

În cadrul a cinci meditaţii pline de viaţă şi de inspiraţie, Marianne Williamson ne arată cum să aducem pacea și sacrul în rutina zilnică, în sărbătorile, relaţiile cu ceilalţi și comunitatea în care trăim. Graţia de fiecare zi ne ajută să ne scoatem la suprafaţă resursele interioare pe măsură ce turnăm fundaţia pentru o viaţă mai plină de graţie – o viaţă în care nu mai dăm vina pe alţii şi în care nu-i mai judecăm, în care modul de a călători spre o destinaţie este la fel de important ca destinaţia în sine, în care avem timp pentru a ne bucura de liniştea sacră. O viaţă în care se întâmplă miracole.

 

Marianne Williamson


Autoare și conferenţiară apreciată la nivel internaţional, Marianne Williamson a scris 11 cărţi, printre care 7 bestselleruri New York Times (4 dintre ele clasate pe locul I în topul acestei publicaţii). Se numără printre cei mai importanţi autori contemporani, iar cărţile sale au fost traduse în peste 20 de limbi.
Marianne organizează numeroase activităţi caritabile pentru persoane cu boli incurabile (precum proiectul Angel Food, în Los Angeles) și a pus bazele unei campanii ce vizează formarea unui Departament pentru Pace. Revista Newsweek a inclus-o în topul celor mai influenţi 50 de americani născuţi după al Doilea Război Mondial.

 

Rezumat:

„Când suntem înconjuraţi de întuneric, acesta începe să se dizolve în nimicnicia din care a venit câtă vreme stăm cu fermitate într-un punct de lumină.”


„Fiecare dintre noi poartă în adâncurile conștiinţei o cutie plină cu instrumente magice. Iar la loc de cinste în trusa noastră stă bagheta magică. În esenţa ei, bagheta este un principiu, o intenţie, un gând concentrat. Este puterea luminată ce emană din minte atunci când aceasta se află în legătură cu inima.”

(Marianne Williamson)


Cele 5 Baghete magice:

- Se petrec miracole.
- Îngerii ne așteaptă pe noi.
- Gândurile de judecată blochează lumina.
- Finalul se regăsește în mijloacele utilizate.
- Liniștea sacră îndreaptă Universul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

30,60 lei
34,00 lei (-10%)
31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Created in 0.182 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.