Growing up to be the best
24,65 lei
29,00 lei (-15%)

Growing up to be the best

Growing up to be the best
-15%
Preț: 24,65 lei
29,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 978-606-8244-54-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Pagini: 228
Format: 16 x 24 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Growing up to be the best
 
Editarea si publicarea acestei carti, ca parte a unei cercetari, au fost finantate de CNCSIS-UEFISCDI, in cadrul unui grant derulat in cadrul Universitatii „Babes-Bolyai”, Intentionalitate, scopuri si autoreglare in maturizarea tinerilor din Romania: dezvoltarea si implementarea unor metodologii complexe.

Aceasta carte cerceteaza o interesanta mutatie care s-a ivit in viata oamenilor ca urmare a progreselor socio-economice si culturale inregistrate in ultimele decenii: maturitatea emergenta. Aceasta este o perioada de prelungire a adolescentei, caracterizata printr-o instabilitate personala crescuta, o amanare a asumarii rolurilor traditionale ale vietii de adult (independenta financiara, angajamente familiale, implicare pe piata muncii) si o explorare extinsa a identitatii personale.

Autoarea prezinta prima cercetare asupra maturitatii emergente pe populatia din Romania, utilizand metode combinate experimentale, ecologice si idiografice si obtinand importante rezultate originale, sustinute de dovezi experimentale. Aceasta carte include multiple aplicatii practice, fapt care o recomanda nu doar celor interesati de producerea cunoasterii (cercetatori), ci si celor interesati de exploatarea acesteia (practicieni).

Cuprins:
Introduction - A long(er), goal oriented, road to adulthood Theoretical approaches of goals: Glimpses on achievement and competence Achievement motivation: What do we really measure? Be the best: mastery versus performance goals in competitive context Life through the lenses of personal goals Personal goals in the transition to adulthood Becoming the best: integrative remarks on research studies

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Psihologie

Created in 0.139 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.