Histerosalpingografia - Progrese în explorarea imagistica histero-tubara

Histerosalpingografia - Progrese în explorarea imagistica histero-tubara
-10%
Preț: 11,77 lei
13,08 lei (-10,02%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 158
Format: 16/70x100

DESCRIERE

În acest studiu, bazat în principal pe investigarea radiologica, sistematizarea materialului urmareste criteriul de localizare uterina sau tubara a afectiunilor, fara sa neglijeze aspectele lezionale concomitente, apartinând aceleiasi boli sau unor boli distincte.

Dupa o expunere a detaliilor de tehnica, este rememorata organogeneza utero-tubara, necesara întelegerii anomaliilor congenitale ale acestor organe, si, în continuare, se dezvolta anatomia radiografica normala a uterului si trompelor; urmeaza o analiza a afectiunilor evidentiabile radiologic la nivelul uterului si al trompelor; unul din capitole se adreseaza diagnosticelor histerosalpingografice ocazionale, iar în final se face o trecere în revista a relatiilor histerosalpingografiei cu alte metode de explorare histero-tubara.

Cuprins: Tehnici radiologice si ecografice. Organogeneza utero-tubara normala si patologica. Anatomia radiografica utero-tubara normala. Patologia radiografica a uterului. Patologia radiografica a trompelor. Diagnostice histerosalpingografice ocazionale. Relatiile dintre histerosalpingografice si alte metode de investigare utero-tubara.

Adresabilitate: Medici ginecologi, specialisti în ecografie, radiologi, rezidenti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.261 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.