Hopul
17,10 lei
19,00 lei (-10%)

Hopul

Hopul
-10%
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Autor:
ISBN: 978-606-722-309-5
Anul publicării: 2018
Pagini: 96
Format: 10,5 x 17,5 cm

DESCRIERE

Hopul. O carticica din care inveti cand sa renunti (si cand sa perseverezi)
 
Fiecare proiect nou, loc de muncă, hobby sau companie încep prin a fi distractive, dar, la un moment dat, devin foarte grele și nu mai sunt deloc amuzante.
 
Apare un obstacol temporar, care va deveni mai ușor de depășit dacă insiști – Hopul. Sau poate că apare, de fapt, o fundătură, un impas fără ieșire. Ce înțeleg cu adevărat superstarurile este cum să deosebească aceste două situații.
Învingătorii optează pentru Hop.

Ei realizează că recompensa este cu atât mai mare cu cât bariera care le stă în cale este mai înaltă. Dacă poți să depășești această stare, Hopul, și să devii cel mai bun, vei avea parte de profituri, glorie și securitate pe termen lung.
Indiferent dacă ești stagiar sau CEO, această cărticică te va ajuta să afli dacă te afli într-un Hop, care merită timpul, efortul și talentul pe care le consumi. Vechea zicală este greșită: învingătorii renunță și cei care renunță pot învinge.
 
CE ESTE HOPUL?
 
Este al cincilea interviu de angajare la o companie, în urma căruia nu te mai sună nimeni niciodată.
Este trupa care s-a format într-un garaj și care cântă într-un club gol, în mijlocul pustietății.
Este a șaptea oară când cazi în fund, în timp ce înveți să faci snowboarding.
Este etapa dintr-un maraton, în care entuziasmul startului este o amintire vagă și bucuria liniei de finiș este un vis îndepărtat.
 
Este orice perioadă dificilă prin care trebuie să treci înainte de a-ți atinge marele obiectiv... cu condiția să urmărești obiectivul corect.
 
Ce altceva?
A, da, mai este și elementul-cheie al carierei tale, al viitorului companiei tale și, poate, chiar al fericirii tale supreme.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

44,10 lei
49,00 lei (-10%)
34,00 lei
40,00 lei (-15%)
17,10 lei
19,00 lei (-10%)
44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Created in 0.340 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.