In gura lupului
26,99 lei
35,99 lei (-25,01%)

In gura lupului

In gura lupului
-25%
Preț: 26,99 lei
35,99 lei (-25,01%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786060062769
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: necartonata
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

In gura lupului
 
În ce s-a imortalizat prietenia? Ce înseamnă onoarea? Dar camaraderia? Al Doilea Război Mondial. Aliații și Axa... Ei au trăit totul în mod adevărat. Au văzut încercarea de salvare, viitorul s-a stins în ochii lor odată cu amintirile gloanțelor și bombardamentelor, ale trupurilor sfârtecate și tuturor tragediilor întâmplate.
 
Perfecțiunea solitudinii și amintirea iubirii s-au transformat în virtuți; Situată în Sicilia, acțiunea cărții În gura lupului - scrisă de britanicul Adam Foulds - amintește de tentaculele mafiei și simultan despre un timp al inocenței, asfixiat prin violențele războiului. Râsetele se sting, jocurile se sfârșesc brutal, decorațiile stau mărturie brutalităților, evenimentele vieții succed, fără posibilitatea de a mai evalua ce merită și ce nu.
 
Amintirile dureroase ale luptelor sunt trăite ca pe experiențe individuale, ale căror particularități rămân în definitiv nemiloase. Acestea recheamă forța prieteniei. Dincolo de corupție, și război: mai există totuși: devotament, prietenie, triumf și sensibilitate. Timpul se contractă. Există un preț al salvării. Numeroasele povești își află cheia dincolo de momentele istorice...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

26,99 lei
35,99 lei (-25,01%)
Created in 0.133 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.