Incepe cu viziunea
29,25 lei
39,00 lei (-25%)

Incepe cu viziunea

Incepe cu viziunea
-25%
Preț: 29,25 lei
39,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-048-231-4
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Pagini: 144
Format: 15 x 23.5 cm
Categoria: Leadership

DESCRIERE

Incepe cu viziunea - Ghid complet in 6 pasi pentru planificare, rezolvare de probleme si executie

“Începe cu viziunea” - este despre tine și succesul tău – și nu doar unul temporar sau pe termen scurt. Ghidul complet în 6 pași pentru planificare, rezolvare de probleme și execuție te va ajuta să gestionezi schimbările și să transformi orice provocare sau oportunitate care îți apare în plan personal sau profesional.

 

Publicată după succesul cărții “Becoming Your Best”, cu conceptele sale care îți deschid ochii și strategiile care înglobează adevărata esență a unui lider, “Începe cu viziunea” este o inițiativă revoluționară care va ajuta pe oricine să devină cea mai bună versiune a sa. Ghidul în 6 pași este o abordare prietenoasă pentru a face schimbări pozitive într-o organizație și în cariera sau viața personală a cuiva. Este firesc să întâlnești obstacole, însă oportunitățile sunt și ele acolo, drept urmare ghidul clar și realist pe care l-au elaborat Steve și Rob pentru rezolvarea de probleme și obținerea succesului aduce lumină asupra incertitudinilor generate de schimbare și evoluție. Așa cum se explică în acest manual pentru viață, oricine este un lider (al propriei vieți sau al unei organizații), iar “Începe cu viziunea” este o lectură esențială pentru a deveni un lider eficace care îi inspiră pe alții… și te ține în permanență conectat. Adevărata esență a unui mare lider este să fie cea mai bună versiune a sa.

 

“Începe cu viziunea” va ajuta orice persoană, familie sau echipă să abordeze orice provocare sau problemă folosind ghidul complet în 6 pași creat de autori. Acesta aduce organizațiile împreună, oferindu-le un limbaj și un proces comun pentru a trata orice situație, economisind nenumărate ore și importante sume de bani, stimulând totodată imaginația și cooperarea.

 

Despre autori

 

Steve Shallenberger are o experiență de peste patruzeci de ani ca acționar și director executiv în companii de succes, este trainer și autor bestseller. După absolvirea Universității Brigham Young, în 1976, Steve a lansat Eagle Systems International, o firmă globală de consultanță de management și leadership. A condus cu succes companii din patru industrii diferite și înțelege în profunzime cum poți să reușești în afaceri. În timpul acelor ani de început, și-a continuat studiile la Harvard Business School.

Steve a lucrat, de asemenea, mulți ani cu Stephen R. Covey. Alături de alți leaderi a contribuit la dezvoltarea Covey Leadership Center, o organizație de talie mondială. Și-a folosit experiența acumulată pentru a înființa Becoming Your Best Global Leadership LLC, o companie dedicată ajutării oamenilor și organizațiilor în care aceștia performează să-și atingă potențialul maxim! Steve a fost președinte al Asociației Absolvenților Brigham Young University. De asemenea a prezidat America’s Freedom Foundation și deține un loc permanent în consiliul consultativ al acestei fundații. A fost membru fondator și președinte al filialei din Utah a Young Presidents’ Organization (YPO).

Steve își iubește familia, adoră să se bucure de viață și să îi ajute pe cei din jur să își atingă potențialul.

 

Rob Shallenberger este unul dintre experții globali în leadership și planificare strategică. Este un keynote speaker foarte căutat, trainer, coach pentru directorii executivi și autor de suces. A instruit sute de organizații din lumea întreagă.

După ce și-a petrecut doi ani de armată în Bolivia, a urmat cursurile Utah State University, pe care a absolvit-o în anul 2000 cu o diplomă în marketing. Ulterior, a obținut o diplomă MBA de la Colorado State University. Vreme de 11 ani a pilotat avioane F-16 în Forțele Armate Aeriene ale SUA. De asemenea, a făcut parte din personalul Air Force One și a călătorit în toată lumea, lucrând cu ambasade străine și cu Serviciile Secrete.

Este directorul executiv Becoming Your Best Global Leadership. Compania sa a lansat bestsellerul național Becoming Your Best: Cele 12 principii ale liderilor de succes (tradus și în limba română). De asemenea, este autorul cărții “How to Succeed in High School”.

Rob consideră drept principala lui realizare căsătoria sa de peste 20 de ani și cei 4 copii ai săi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Marketing

29,25 lei
39,00 lei (-25%)
63,75 lei
85,00 lei (-25%)
41,25 lei
55,00 lei (-25%)
Created in 0.132 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.