Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali - Manual pentru colegiile si scolile postliceale sanitare

Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali - Manual pentru colegiile si scolile postliceale sanitare
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2009
Pagini: 464

DESCRIERE

Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali - Manual pentru colegiile si scolile postliceale sanitare - Necesitatea elaborãrii acestei noi lucrãri destinate formãrii si perfectionãrii asistentilor medicali nu trebuie, credem, argumentatã.
 
Se cunoaste nevoia de a avea un manual adecvat care sã acopere, în întregime, programul de învãtamânt la materia de nursing/TIB - pentru cei trei ani de scoalã sanitarã postlicealã. Aparitia acestui nou volum nu le exclude pe celelalte, ci reprezintã o completare a tematicii cu o altã abordare a modului de îngrijire. Urmãrim prin aceastã lucrare prezentarea datelor în asa fel încât sã fie incluse cronologic etapele procesului de îngrijire la fiecare afectiune. în felul acesta va fi mai usor de întocmit (pentru elevi si pentru asistentii din retea) un plan de îngrijire pornind de la culegerea datelor, identificarea problemelor si formularea diagnosticului de îngrijire cu cele trei componente ale sale: problema - etiologie - semne (PES)
 
Cuprins: Ingrijirea pacientului cu afectiuni/deficiente ale aparatului respirator ( Gherghinica Gal, Monica Seuchea)... 34 Ingrijirea pacientului cu afectiuni/deficiente ale aparatului cardiovascular ( Gherghinica Gal, Monica Seuchea)... 49 Ingrijirea pacientilor cu afectiuni ale aparatului digestive si ale glandelor anexe ( Elena Dorobantu) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni/deficiente ale aparatului renal ( Gherghinica Gal, Monica Seuchea) Ingrijirea pacientilor in stare grava ( Lucretia Titirca) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni oftalmologice (Elena Dorobantu) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni oto-rino-laringologice ( Elena Dorobantu) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni ale aparatului genital ( Florica Udma) Ingrijiri acordate in obstretica (Florica Udma) Ingrijiri in pedriatrie. Cresterea, dezvoltare, maturitate ( Gherghinica Gal, Monica Seuchea) Ingrijirea pacientilor cu boli infecto-contagioase ( Lucretia Titirca) Ingrijirea pacientului cu afectiuni/deficiente dermatologice ( Gherghinica Gal, Monica Seuchea) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni neurologice ( Lucretia Titirca) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni/deficiente psihiatrice ( Gherghinica Gal, Monica Seuchea) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni reumatice ( Elena Dorobantu) Ingrijirea pacientilor cu afectiuni endocrine ( Florica Udma) Ingrijirea pacientului cu afectiuni hematologiec(Elena Dorobantu) Ingrijirea pacientului cu boli metabolica si de nutritie( Elena Dorobantu) Ingrijirea persoanei varstnice ( Gherghinica Gal, monica Seuchea) Ingrijirea pacientilor cu SIDA ( sindromul de imunodeficienta dobandita ) ( Lucretia Titirca) Ingrijirea pacientului in faza terminala (Gherghinica Gal, monica Seuchea) Plan de ingrijire ( I) a unui pacient cu multiple afectiuni in STI Plan de ingrijire ( II)

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
daaa! fff buna!!!
Created in 0.115 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.