Initierea
47,20 lei
59,00 lei (-20%)

Initierea

Initierea
-20%
Preț: 47,20 lei
59,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-85646-9-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 500
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Initierea - Elisabeth Haich
 
Evenimentele și experiențele care duc la înflorirea spirituală a unei femei contemporane sunt prezentate în paralel cu amintirile dintr-o viață anterioară trăite de ea ca preoteasă în Egiptul antic.
 
O carte excepțională ce a schimbat în bine viața multor cititori, datorită înțelegerii profunde a vieții.
O poveste într-o altă poveste, în care descoperim în detaliu cum este pregătită pentru inițiere tânăra preoteasă, pas cu pas, pe măsura înțelegerii misterelor universului. Deși este un roman inițiatic ușor de citit, cartea este extrem de utilă datorită prezentării unor informații autentice, foarte rar publicate.

Fragment din carte

Eram cea de aici, dar în același timp eram și ființa condusă spre cavou, unde m-am simțit acasă. În câteva minute trăisem o experiență în care știam exact cine sunt, cui aparțin, unde mă aflu acasă, pentru ca apoi să retrăiesc niște episoade dintr-o altă viață, dintr-un alt cămin, care era exact căminul despre care îmi aminteam pe când eram copil, acolo unde mă simțeam cu adevărat „acasă”, și în care „marele om” era de fapt tatăl și soțul meu de atunci, „adevăratul” meu tată. Anii care au trecut și acceptarea progresivă a situației prezente mă făcuseră să mă obișnuiesc cu ideea că părinții mei actuali erau „adevărații” mei părinți.
 
Dar ciudata impresie rămăsese de-a pururi gravată în subconștientul meu și ieșea acum la iveală. Era surprinzător că lucruri care mi se păruseră evidente atunci când le-am „retrăit” mi se păreau acum bizare. Cele două atitudini se aflau într-o opoziție evidentă. De pildă, știam că este perfect normal să fiu în același timp fiica și soția tatălui meu – faraonul – resimțind acest lucru ca pe o onoare. În situația prezentă această idee mă șoca, întrucât educația modernă îmi sădise în suflet principii morale complet diferite. Dar la epoca respectivă ele nu erau deloc imorale, ci păreau complet normale. Dacă soția faraonului murea, iar aceasta nu avea o soră, el își ridica fiica la rangul de soție.
 
Era imposibil să plaseze pe altcineva, străin de familia sa, deasupra fiicei sale în rang. Deci, cine altcineva decât ea putea sta alături de regalul ei consort ca soție și regină? Ce era imoral în asta? Dimpotrivă, ar fi părut imoral să introduci o străină în sânul familiei. Îmi aminteam de atâtea lucruri, îndeosebi de Templul în care fusesem de atâtea ori, dar mai erau multe aspecte care îmi rămăseseră neclare. Nu știam de ce eram așezată în giulgiu, încercuită de centuri, de ce fusesem introdusă în mormânt? Și cui îi aparținea acea voce familiară? Cui? Un zid părea să îmi blocheze accesul la propriile mele amintiri și, ori de câte ori mă forțam să îmi reamintesc, ceva ca un curent electric se opunea. Nu puteam regăsi drumul către propriul meu trecut!

CUPRINS
Prefață
Introducere
Trezirea
Leul și lumina
Părinții mei nu sunt „părinții mei”
Un răsărit de soare este complet diferit!
Vreau să plec
Aspir către unitate
Omul roșu
Viitorul meu începe să se contureze
Iubirea și problemele sale
Prima întâlnire cu moartea
Primele viziuni asupra viitorului
Trecutul se trezește
Cea de-a doua întâlnire cu moartea
Tenebre
Punctul de cotitură
Lupta pentru regăsirea luminii
Legământul
Lumini
Viziuni
Aurora – Ayurveda
Și s-a făcut lumină
Trecutul devine prezent
El
Fiii lui Dumnezeu
Anii de pregătire
Arborele cunoașterii binelui și răului
Cele douăsprezece perechi de calități gemene
Leii
Exerciții de telepatie
Viitorul
Bo-ghar și toiagul vieții
Din învățăturile lui Ptahhotep
Forma piramidelor
Cele patru fețe ale lui Dumnezeu
Epocile lumii
Ultimele pregătiri
Inițierea
Preoteasa
Ne vom revedea
Leul
Ceața și trezirea
Roo-Kha și cele 12 pastile
... Apare tânărul preot
Ima și Bo-Ghar
Probele se repetă
Epilog

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.121 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.