Introducere in programarea neurolingvistica (NLP)

Introducere in programarea neurolingvistica (NLP)
-20%
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-588-939-2
Anul publicării: 2017
Pagini: 144
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Introducere in programarea neurolingvistica (NLP). Cum sa construiti o viata de succes
 
Scrisă din perspectiva unui participant la un seminar organizat de Richard Bandler, cartea oferă, într_un limbaj accesibil, modalități practice de aplicare în viața cotidiană, personală, familială și profesională a unor tehnici ale programării neurolingvistice (NLP). Fără teorii, fără explicații sau demonstrații care nu se mai termină, fără termeni com-plicați și greu de înțeles, cartea este un ghid în lumea metodelor NLP. După mai bine de patruzeci de ani de activitate, Richard Bandler prezintă esența descoperirilor din acest domeniu și modul în care toate aceste învățăminte pot fi puse în practică de oricine dorește să aibă succes în orice domeniu al existenței sale.
 
 
Fobii, depresii, obiceiuri dăunătoare, tulburări psihosomatice, dificultăți de învățare, oricare ar fi problemele cu care vă confruntați, tehnicile NLP vă vor arăta cum să treceţi peste ele. Folosind aceste tehnici, veți deveni mai puternici, mai fericiți, vă veți atinge scopurile și veți obține succesul mult visat.
Mulți cred că e greu să-ți schimbi tiparele mintale și să-ți dezvolți abilități noi. Ei bine, programarea neurolingvistică îți arată că nu e chiar așa. Ai în tine puterea de a fi orice îți dorești – managerul de succes, iubitul ideal, angajatul eficient –, dar și puterea de a te complăcea să fii ceea ce nu-ți dorești – soțul nesuferit, amanta nefericită sau omul de afaceri falimentar. Adevăratul tău potențial așteaptă să fie dezvăluit și să îți transforme viața. Tehnicile NLP te învață limbajul succesului prin aplicarea câtorva metode simple. Esența lor? Culegi ceea ce ai semănat! Tu ce ai sădit în mintea ta?
 
 
„Sistemul NLP a fost construit pentru a le oferi oamenilor mai mult control asupra propriilor minţi. Trebuie să vă daţi seama că puteţi crea orice stare doriţi, oricând doriţi. Puteţi să învăţaţi că fiecare parte a istoriei personale poate fi abordată în moduri diferite… Deoarece, de fapt, nu istoria voastră personală vă face ceea ce sunteţi, ci reacţia la aceasta.“
richard bandler
„Înţeleg programarea neurolingvistică ca pe o perspectivă interesantă asupra modului în care funcţionează minţile oamenilor. Scopul principal al tehnicilor NLP este acela ca orice persoană să îşi poată construi un viitor minunat. Iar speranţa oferită astfel este un instrument eficient pentru a obţine o schimbare de lungă durată.“
robert bogue, Thorprojects. com
„Richard Bandler este un Leonardo al timpurilor noastre. Este un geniu în viaţă.“
the guardian weekend
 
 
Dr. Richard Bandler este cofondatorul Programării neurolingvistice şi creatorul conceptelor Design Human Engineering™ şi al Neuro Hypnotic Repatterning™. Matematician, filozof, profesor, artist şi compozitor, el a creat o serie de cărţi, videoclipuri şi înregistrări audio care au schimbat pentru totdeauna terapia şi educaţia.
Este autorul a numeroase cărţi, incluzând Life You Want, Make Your Life Great şi Using Your Brain for a Change, precum şi coautor la Persuasion Engineering™, Choose Freedom, The Secrets to Being Happy şi Conversations with Richard Bandler.

Pentru mai multe informaţii privind seminarele lui Richard Bandler, accesaţi www. richardbandler. com.
Alessio Roberti este directorul diviziei de instruire a Society of NLP, cea mai mare organizaţie de programare neurolingvistică din lume. A studiat la Harvard Business School şi Oxford Business School. Este Master Trainer licenţiat în NLP şi a instruit până acum peste 60. 000 de preşedinţi, directori executivi, directori generali şi proprietari ai celor mai importante companii din toată lumea.

Este coautor, împreună cu dr. Bandler şi Owen Fitzpatrick, al cărţii Choose Freedom: Why Some People Live Hapily and Others Don’t, care a fost tradusă în mai multe limbi. Puteţi să îl contactaţi pe Alessio site-ul www. coach. tv.
Owen Fitzpatrick este trainer şi psiholog de renume internaţional. Este coautorul cărţii Conversations with Richard Bandler şi Choose Freedom şi autorul cărţii Not Enough Hours: The Secret to Making Every Second Count.
Owen a studiat negocierea strategică la Harvard Business School şi este psihoterapeut şi hipnoterapeut calificat. Este cofondatorul Irish Institute of NLP. Owen a reuşit performanţa de a fi cel mai tânăr Master Trainer licenţiat în NLP din lume, la vârsta de numai 23 de ani.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Dezvoltare personala

38,16 lei
44,90 lei (-15,01%)
23,19 lei
28,99 lei (-20,01%)
28,00 lei
35,00 lei (-20%)
39,20 lei
49,00 lei (-20%)
Created in 0.222 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.