Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile

Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile
-15%
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391764
Anul publicării: 2018
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Invata cum sa folosesti numerologia in 21 de zile
 

Poate că nu ai observat, însă numerele se află peste tot în jurul nostru. Deloc întâmplător! Numerele au adeseori semnificații profunde și ne oferă cheia pentru a ne înțelege prezentul, acționând și ca un ghid pentru viitor.


David A. Phillips, expert în numerologie, îți oferă un ghid unic și practic pentru a întrebuința puterea numerelor în viața de zi cu zi. Cartea „Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile” te ajută să înțelegi semnificația ascunsă a numerelor și îți conferă abilitățile necesare pentru a observa conexiunile dintre tiparele numerologice specific ție și nivelul de bogăție, sănătate și fericire de care ai parte.


Cufundă-te în lumea numerelor și vei deprinde o metodă simplă și infailibilă de a-ți decripta experiențele de viață, tot așa cum o hartă te ajută să călătorești într-un tărâm necunoscut. Această hartă îți este acum disponibilă oriunde vei merge și orice vei face, mai ales atunci când ai nelămuriri privitoare la semnificațiile mai profunde ale numerelor din jurul nostru.

Învață cum să stăpânești puterea numerelor în numai 21 de zile!

 

DAVID PHILLIPS

Cunoscut numerolog, David Phillips a studiat inițial electronica. Întâlnirea inspirată cu Hettie Templeton, specialistă în numerologie, i-a schimbat destinul: din inginer electronist, a ajuns unul dintre cei mai apreciați experți în fascinanta Știință a Numerelor.


Pornind de la descoperiri deja clasice în domeniu și valorificând învățăturile înaintașilor, printre care ilustrul matematician Pitagora, David Phillips ne dezvăluie legături mai puțin vizibile dintre numere, precum și semnificațiile lor mai profunde.

 

Rezumat:

Studiile au arătat că durează numai 21 zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de unii dintre cei mai bine vânduți autori conform clasamentului New York Times, cursuri special concepute pentru a te dezvolta și a-ți însuși în mod eficient deprinderi noi.

 

Dacă ai vreun vis pe care ți-ai dorit dintotdeauna să-l duci la îndeplinire, dar nu ai știut cum, acum te mai despart doar 21 de zile de momentul în care îți poți vedea visul împlinit, cu Seria 21 de zile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Spiritualitate

Created in 0.171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.