Investigatii in paranormal. Reteaua energetica a pamantului

Investigatii in paranormal. Reteaua energetica a pamantului
-15%
Preț: 31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-92724-4-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Investigatii in paranormal. Reteaua energetica a pamantului
 
În fiecare zi, undeva în lume, se semnalează prezenţa OZN-urilor…
 

Aceasta este o carte revelatoare care explorează potenţialul incredibil al Reţelei Energetice a Pământului. Fenomene stranii precum OZN-urile, dovezi ale existenţei acestora, armonicile fiinţei umane, Stonehenge-ul Australian, câmpul magnetic al Pământului, descoperirile şi invenţiile pierdute ale unor genii, informaţii incomode, respinse de ştiinţa clasică şi ascunse pe undeva, într-un dosar sub titlul de “curiozităţi,” acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fascina cititorul interesat de ele.

 

Este oare Pământul un fel de cristal gigantic, cu o structură scheletică sub nivelul suprafeţei? În fiecare zi, undeva în lume, se semnalează prezenţa OZN-urilor. Cine erau anticii care au făcut o hartă a liniei de coastă a Antarcticii, îngropată demult sub straturi masive de gheaţă şi ascunsă de ochii omului modern?, Tesla, geniul dat uitării, Oamenii de ştiinţă încep să recunoască public faptul că nu suntem singuri în Univers.

 

Sunt titluri din ziare, afirmaţii misterioase şi aspecte abordate de Bruce Leonard Cathie în cartea sa Investigaţii în paranormal: Reţeaua Energetică a Pământului. De asemenea, teoriile şi informaţiile pe care le oferă autorul sunt sprijinite de numeroase dovezi şi demonstraţii, atât personale, cât şi ale altor cercetători şi oameni de ştiinţă. Dacă nu suntem singuri în Univers, ce fel de fiinţe mai există şi de unde provin? Ne-au vizitat vreodată? Sunt aici?

 

SUNT OAMENI PRINTRE NOI CARE ÎNŢELEG secretele matematice ce guvernează Universul. Acum încearcă frenetic, dar pe ascuns, să găsească modalităţi de a pune aceste secrete în aplicare. Una dintre cauzele pentru graba şi caracterul ascuns a fost conştientizarea inevitabilă a faptului că nu suntem singuri în Univers. Există dovezi multiple care dovedesc faptul că fiinţe inteligente au vizitat această planetă cu mii de ani în urmă; urme ale unor civilizaţii demult apuse dar mult mai avansate decât suntem noi acum din multe puncte de vedere, pot fi găsite în structurile antice. Dovada de superioritate a anticilor i-a format pe cei care le-au redescoperit moştenirea; ar putea fi făcută o analogie cu bolnavii de-o viaţă care se află într-un azil de boli mintale şi care descoperă că dincolo de porţile încuiate există o lume de o „inteligenţă superioară”.

 

Au existat supravieţuitori ai civilizaţiilor antice? Şi dacă da, ce s-a întâmplat cu ei? Suntem descendenţii acestor oameni sau suntem o rasă nouă, creată cu grijă  şi cultivată de către oamenii spaţiului ca organisme adaptate la viaţa de aici pentru a avea planeta în grijă până când ei vor veni să o ceară înapoi? Suntem o turmă de premii, aparţinând cuiva de UNDEVA DEPARTE? Ne privesc cu atenţie chiar şi acum, convingându-ne şi ghidându-ne, învăţându-ne şi pedepsindu-ne, modelându-ne şi remodelându-ne viitorul în funcţie de propriile noastre progrese şi de cum ne rezolvăm propriile noastre probleme?

 

Răspunsuri demne de încredere şi teorii fascinante legate de aceste mistere dezvăluie Bruce Leonard Cathie în cartea sa Investigaţii în paranormal: Reţeaua Energetică a Pământului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.142 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.