Istorie caiet pentru clasa a V-a

Istorie caiet pentru clasa a V-a
-10%
Preț: 15,30 lei
17,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2018
Pagini: 192
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Istorie caiet pentru clasa a V-a
 
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educational prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 285 din anexa Ordinului. Lucrarea de fata reprezinta un auxiliar didactic care poate insoti orice manual de Istorie pentru clasa a V-a, constituind un instrument util pe tot parcursul procesului de predare-invatare-evaluare a continuturilor propuse de programa scolara. din 08. 01. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 285 din anexa Ordinului.
 
Lucrare in conformitate cu Programa scolara in vigoare, aprobata prin O. M. nr. 3393/28. 02. 2017
 
Lucrarea poate fi utilizata in completarea oricarui manual scolar aprobat, pentru fixarea cunostintelor prevazute de programa, dar pentru o eficienta sporita recomandam utilizarea acesteia impreuna cu lucrarea Istorie. Clasa a V-a de Maria Ochescu si Sorin Oane, Editura Art Klett, 2017.
 
Lucrarea de fata reprezinta un auxiliar didactic care poate insoti orice manual de Istorie pentru clasa a V-a, constituind un instrument util pe tot parcursul procesului de predare-invatare-evaluare a continuturilor propuse de programa scolara.
 
Desi a fost conceput ca un caiet de lucru, lucrarea include, pe langa aplicatiile variate, si o sinteza a informatiilor oferite de manualele scolare aprobate, necesare in rezolvarea exercitiilor, fiind structurata in teme corespunzatoare unitatilor de continut din programa. In completare, rubrica Istoria altfel transpune fapte istorice importante intr-o forma mai usoara si mai prietenoasa pentru elevi, insa precisa din punct de vedere stiintific sau didactic, fie ca este vorba de text, fie de imagini.
 
Fiecare tema se incheie cu o sinteza recapitulativa si un test de autoevaluare insotit de sugestii de raspunsuri.
In plus, prezentarea grafica si cartografica corespunde exigentelor actuale si este menita sa asigure interesul pentru aceasta disciplina al tinerei generatii.
 
 
Pe data de 5 ianuarie 2018, Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai putin de 159 de carti Art Educational si Art Klett sunt prezente in aceasta lista. Aceste titluri sunt marcate, cu rosu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M. E. N. pe data de 5 ianuarie 2018". Verificati cu atentie pagina fiecarui titlu comandat. Daca nu gasiti o astfel de atentionare, este vorba fie de un titlu nedepus la avizare, fie de un titlu nou.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.