Iubirea incepe la 40 de ani
25,50 lei
30,00 lei (-15%)

Iubirea incepe la 40 de ani

Iubirea incepe la 40 de ani
-15%
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391580
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Iubirea incepe la 40 de ani
 

Cele mai bune relații se stabilesc adeseori după vârsta de 40 de ani, când experiența ne-a învățat ce tip de persoană ni se potrivește cel mai bine și când putem iubi cu mai multă înțelepciune și profunzime decât la 20 sau 30 de ani.


Când ești singur(ă) la 40, 50 sau 60 de ani, cum să faci cunoștință cu un nou partener de viață? Cartea „Iubirea începe la 40 de ani” îți oferă informațiile și sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți redeschide sufletul și a porni activ în căutarea iubirii.


Interviuri cu mai multe cupluri și propria experiență a autoarelor demonstrează că ideile din această carte chiar dau roade și că ghidajul lor prietenos te va susține pe drumul tău către adevărata iubire.

 


Iubirea începe la 40 de ani îți arată cum:

 

- să te pregătești logistic și emoțional pentru a ieși din nou în lume;
- să întocmești o strategie ce te va duce către partenerul potrivit;
- să folosești înțelept anunțurile personale, site-urile și agențiile matrimoniale;
- să-ți gestionezi emoțiile – de bucurie și de tensiune – generate de o nouă relație.

 

Cherry Gilchrist


Este autoare şi conferențiară pe teme legate de mitologie, divinaţie, psihic feminin, Drumul Mătăsii, artă şi cultură rusă. Activitatea îi este inspirată de plăcerea de a descoperi înţelepciunea veche şi de a o aduce într-un context contemporan.
E fascinată de culturile tradiţionale şi a călătorit foarte mult, mai ales în Asia Centrală, Siberia şi America de Sud. A fost căsătorită timp de aproape 30 de ani, are doi copii adulţi, iar acum locuieşte în Marea Britanie cu partenerul ei, Robert, care este artist.


***
„O veche zicală spune «Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă». Iar mulți oameni îți vor zice «O să se întâmple când nu vei mai căuta ». Acest lucru poate să fie sau nu adevărat, dar numai după ce ți-ai pregătit «traista».” (Iubirea începe la 40 de ani)

 

Lara Owen


A absolvit Universitatea din Warwick, apoi a studiat medicina chineză în Marea Britanie şi China. După mai mulţi ani de practică, a cercetat dinamica relaţiilor timp de cinci ani în Elveţia şi SUA. Lucrează cu persoane şi cupluri de la începutul anilor 1990. Susține conferinţe în toată lumea despre sănătate şi spiritualitate, precum şi despre scrierea creativă şi procesul creativ.
Lara a călătorit foarte mult; în prezent lucrează cu clienţi din întreaga lume, prin telefon şi online.


***
„Relaţiile de iubire ce funcţionează pentru ambele părţi presupun mult mai multă implicare decât să aştepţi pur şi simplu ca săgeata lui Cupidon să te nimerească. E nevoie atât de compatibilitate, cât şi de iubire şi atracţie.”  (Iubirea începe la 40 de ani)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.