Kinetoterapia pe intelesul tuturor. Editia a II-a

Kinetoterapia pe intelesul tuturor. Editia a II-a
-10%
Preț: 31,19 lei
34,65 lei (-9,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 172

DESCRIERE

Kinetoterapia pe intelesul tuturor. Editia a II-a
 
Ajunsă la ediția a II-a, revizuită și adăugită, monografia abordează o temă extrem de importantă a domeniului medical, şi anume aceea a recuperării medicale. Scrisă deosebit de clar şi sistematic, bogat ilustrată, astfel că cititorul îşi poate imagina efectiv totul ca într-un film de scurt metraj, cartea este extrem de utilă specialiştilor în domeniu, dar şi persoanelor care doresc să prevină o serie de modificări sau să reducă efectele unor afecţiuni care le-ar putea influenţa starea fizică şi psihică. În plus față de ediția anterioară, se acordă o atenție specială tandemului pacient-terapeut, esențială în obținerea unui rezultat favorabil, și, de asemenea, sunt prezentate capitole noi, precum recuperarea posttraumatică sau recuperarea medicală în unele afecțiuni cardiovasculare (tromboflebita, cardiopatia ischemică, infarctul miocardic). Un spațiu aparte este rezervat gerontoprofilaxiei, adică acelui complex de măsuri care, aplicate din timp, ne ajută să păstrăm calitatea vieții chiar și în această ultimă etapă.

Cuprins: Tandemul pacient-terapeut. Reguli de bază în kinetoterapie. Afecţiunile sistemului osteoarticular. Afecţiunile posttraumatice ale membrelor. Afecţiunile neurologice. Recuperarea medicală în afecțiunile cardiovasculare. Recuperarea după operaţia de cancer la sân şi (postmastectomie și sectorială). Terapia prin mișcare în practica geriatrică. Cui vă puteţi adresa când aveţi în familie persoane cu probleme de sănătate.

Adresabilitate: Specialişti în domeniul recuperării medicale, persoane direct afectate, publicul larg.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.177 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.