Legea lui OM
25,20 lei
28,00 lei (-10%)

Legea lui OM

Legea lui OM
-10%
Preț: 25,20 lei
28,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391627
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Legea lui OM
 

Un principiu simplu: Sunt OM cu tine, deci și tu vei fi OM cu mine. O cercetare sociologică extraordinară: Studiu asupra dezvoltării adulților, întreprins de Harvard University și derulat pe o perioadă de 75 de ani! O concluzie simplă și puternică: Fericirea în viață este dată de... relațiile interumane bune.

 

Iată fundamentul pe care Marcel N. Popescu elaborează o adevărată ecologie a relațiilor umane, cu scopul declarat de a spori calitatea interacțiunilor, de a întări și a crește armonia socială și de a cultiva dezvoltarea personală.
Află din cartea „Legea lui OM” toate secretele unei comunicări reușite și cum să observi/interpretezi vorbele și comportamentele subtile. Învață cum să-ți folosești trupul ca mijloc de comunicare, cum să-ți controlezi emoțiile și cum să negociezi eficient în orice aspect al vieții personale și profesionale. Învață tehnici moderne și exersează activitățile practice oferite de această carte pentru a duce o viață fericită, inteligentă, împlinită și armonioasă.

 

Rezumat:

„Studii de psihologie socială şi analize ale unor situaţii concrete demonstrează că 66%–90% dintre eşecurile din viaţă sunt cauzate de o relaţionare defectuoasă cu cei din jur – nu de noroc, nu de ratarea unor oportunităţi.
În consecință, relaţionarea cu cei din jur nu trebuie lăsată la voia întâmplării, a inspiraţiilor de moment, mizând pe spontaneitate, ci trebuie învăţată – pentru că poate fi învăţată.
Am elaborat conceptul de «ecologie a relaţiilor interumane» pentru a desemna o disciplină aflată la graniţa dintre ştiinţele comunicării, psihologie şi sociologie; ea ordonează un şir de modele şi reguli de exprimare şi comportament în societate cu scopul de a le asigura succesul în viaţă tuturor acelora care înţeleg că a convieţui în armonie cu toţi ceilalţi nu constituie o dovadă de slăbiciune, ci, dimpotrivă, de mare forţă umană.“ (Marcel N. Popescu)

 

Marcel N. Popescu

Licențiat în sociologie (Universitatea din București, 1978), științe economice (ASE, 1983) și ziaristică (SSPA, 1989), doctor în științe politice (2012), am activat ca redactor-șef la mai multe publicații economice, ca director de editură și de grup de consultanță în afaceri. Sunt consilier în comunicare și relații publice la mai multe instituții și profesor universitar de științe ale comunicării.
Am scris mai multe cărți, dar aceasta îmi este cea mai dragă pentru că ea conține... „rețeta“ adevăratei fericiri în viață, după cum certifică și un studiu sociologic de excepție întreprins de Harvard University. Vă promit o lectură plăcută și mai ales utilă!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Dezvoltare personala

Created in 0.403 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.