Limba franceza pentru clasa a III -a. Caiet de lucru

Limba franceza pentru clasa a III -a. Caiet de lucru
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 88
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Limba franceza pentru clasa a III -a. Caiet de lucru. Editura Ars Libri
 

Constituie un important suport aplicativ pentru invăţarea corecta si eficienta a limbii franceze.

Caietul de lucru este elaborat conform programei şcolare, racordată la cerinţele Portofoliului european şi oferă multiple exerciţii lingvistice, care facilitează învăţarea conştientă, temeinică a noţiunilor de limbă franceză.

Imaginile sugestive şi atractive, jocurile didactice antrenante, care însoţesc activităţile propuse, au rolul de a consolida cunoştinţele şi de a stimula comunicarea uzuală în limba franceză.

Caietul de lucru este necesar şi util, atât elevilor, pentru dezvoltarea progresivă a competenţelor de comunicare uzuală în limba franceză, cât şi profesorilor de specialitate, fiind un suport didactic eficient în desfăşurarea unor lecţii de calitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.