Limba moderna 2. Limba Franceza, manual pentru clasa a VII-a

Limba moderna 2. Limba Franceza, manual pentru clasa a VII-a
-25%
Preț: 20,63 lei
27,50 lei (-24,98%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786069447697
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Pagini: 120
Format: 21 x 26 cm
Categoria: Limba Franceza

DESCRIERE

Limba moderna 2. Limba Franceza, manual pentru clasa a VII-a
 

Manualul de limba franceză pentru clasa a VII-a L2 respectă modelul de învăţare centrat pe elev. Este structurat în 8 unități şi propune activități diverse, organizate în jurul celor 4 competențe generale, privilegiind demersul comunicativ şi intercultural şi oferind situaţii concrete de comunicare, moduri de lucru variate, documente autentice, tematici interesante şi adaptate centrelor de interes ale elevilor.

 

Manualul vine în întâmpinarea profesorilor care îşi doresc elevi motivaţi şi ore dinamice, atractive şi eficiente, dar şi a elevilor, pentru că ludicul şi învăţarea de plăcere ocupă un loc important.

 

• Manualul respectă principiile pedagogice descrise de CECRL, urmărind, în conformitate cu programa şcolară, formarea şi dezvoltarea competenţelor de receptare şi exprimare în limba franceză. Este, în acelaşi timp, un manual ludic, dinamic şi creativ, plăcut şi motivant. Pentru elev, dar şi pentru profesor.

• Parcursul este bine structurat, coerent şi eficient. Unităţile sunt clar configurate, într-o succesiune echilibrată de pagini duble, cu o alcătuire similară, uşor de identificat şi cu elemente de diversitate progresivă introduse gradat.

• Documentele autentice variate şi activităţile diverse oferă numeroase oportunităţi de interacţiune în situaţii de comunicare uzuale, antrenante. Finalul fiecărei unităţi permite lucrul în echipă şi descoperirea altor aspecte interculturale, adaptate tematicii şi vârstei.

• Manualul prevede o evaluare după fiecare unitate, două bilanţuri mai complexe şi o evaluare finală, reluând punctual materia parcursă. Permite, de asemenea, familiarizarea şi pregătirea constantă pentru examenul DELF, fie prin activităţile propuse, fie prin teste specifice, validând nivelul A2.

• Manualul digital conţine elemente animate, interactive sau statice, care accentuează, completează sau fixează conţinuturile de învăţare, oferind profesorilor un instrument pedagogic suplimentar, iar elevilor o modalitate interactivă, amuzantă şi stimulativă de învăţare şi de autoevaluare. Activităţile de lectură sunt însoţite de înregistrare audio.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.