Limba moderna Engleza, manual pentru clasa a III-a

Limba moderna Engleza, manual pentru clasa a III-a
-10%
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 120
Format: 20 x 26 cm
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Limba moderna Engleza, manual pentru clasa a III-a

 

Conceput pe baza programei școlare în vigoare, manualul respectă modelul de proiectare centrat pe construirea de competențe care să reflecte o adecvare la nivelul A, dezvoltat parţial, conform Portofoliului european.

Manualul propune un studiu integrat al limbii engleze, abordând probleme de vocabular și de gramatică potrivite nivelului de înțelegere al copilului.

Elevii sunt implicați în activități multiple de comunicare, receptare de mesaje orale și scrise simple și de redactare mesaje simple în situații de comunicare uzuală.

Conținuturile propuse sunt în deplin acord cu achizițiile anterioare ale elevilor, temele abordate respectă în totalitate programa școlară în vigoare și sunt de natură a-i motiva și antrena pe elevi în procesul de învățare pentru o cât mai bună și de durată însușire a noțiunilor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.116 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.