Limba si literatura romana, caietul elevului pentru clasa a V-a

Limba si literatura romana, caietul elevului pentru clasa a V-a
-10%

DESCRIERE

Limba si literatura romana, caietul elevului pentru clasa a V-a
 
6 unitati de invatare - 3 domenii de continut: Lectura, Limba, Redactare - texte-suport atractive - exercitii diverse
Caietul elevului este auxiliarul noului manual de limba si literatura romana ART, dar poate fi utilizat, punctual, in completarea oricarui manual scolar.
 
Acesta este structurat in jurul a sase unitati de invatare subsumate temei recomandate de programa: Eu si universul meu familiar.
 
Aplicatiile propuse vizeaza cu precadere trei dintre domeniile de continut - Lectura, Limba si Redactare -, pentru ca acestea sunt domeniile care necesita, frecvent, contexte suplimentare de exersare pentru a consolida cele invatate.
Inovator din punct de vedere didactic si atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasa, pentru elevii cu ritm sustinut de lucru, dar si acasa, pentru realizarea temelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.143 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.