London Adventures, part II. Limba engleza pentru calsa a III-a, jocuri si activitati distractive

London Adventures, part II. Limba engleza pentru calsa a III-a, jocuri si activitati distractive
-5%
Preț: 14,25 lei
15,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: carte cu CD
Pagini: 80
Format: 21 x 26 cm
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

London Adventures, part II. Limba engleza pentru calsa a III-a, jocuri si activitati distractive
 
Aventura prin Londra continuă pentru cei cinci prieteni. Vor intalni personaje noi și vor descoperi locuri minunate in noul pachet educațional "London Adventures - Limba engleză pentru clasa a III-a” (partea a II-a).

Pachetul educațional este elaborat după noua programă școlară, fiind format dintr-un auxiliar (64 de pagini color) și un CD (varianta digitală). Anna, George și Erica iși vor face prieteni noi, alături de care vor merge la film, la zoo, in parcul de distracții și in multe alte locuri frumoase.

Fiecare lecție incepe cu două pagini de benzi desenate care au ca noutate o latură predictivă. Firul narativ al textului este intrerupt de o intrebare predictivă, la care elevii trebuie să incerce să răspundă inainte de a afla sfarșitul acțiunii. Pentru a realiza acest lucru, pagina a doua a textului este indoită spre interior. Conținuturile sunt insoțite de ilustrații sugestive, menite a-l ajuta pe elev in ințelegerea noțiunilor noi. Fiecare unitate conţine un chenar distinct dedicat sintetizării unei probleme gramaticale amintite in lecţie, care de asemenea serveşte partea explicativă/ de observare/ descoperire (rubrica Grammar Stop), respectiv o bandă de vocabular unde sunt sintetizaţi termenii, cuvintele recent dobandite (rubrica Word Pantry).

Pe versiunea electronică elevul găseşte 40 de aplicaţii şi exerciţii interactive, 36 de filmuleţe şi lecţii animate, precum și 60 de imagini didactice.. Acestea au rolul de a transforma invăţarea intr-un proces plăcut şi distractiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Clasa a III -a

17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Created in 0.113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.