Magia Comunicarii
27,20 lei
32,00 lei (-15%)

Magia Comunicarii

Magia Comunicarii
-15%
Preț: 27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-19300-7-7
Anul publicării: 2017
Pagini: 320
Format: 16,5 x 24 cm

DESCRIERE

Magia Comunicarii. Comunicarea, o arta magica pe care o poti stapani si tu!
 
Aceasta carte descrie magia pe care o putem produce cu ajutorul limbajului. Magia comunicarii prezinta efectele neurologice pe care cuvintele, simbolurile si ideile le au asupra vietii si emotiilor noastre.
 

Magia comunicării descrie magia pe care o putem produce cu ajutorul limbajului. Aceasta vorbeşte despre efectele neurologice pe care cuvintele, simbolurile, ideile le pot avea asupra vieţii şi emoţiilor noastre. Ea arată prin ce mijloace fenomenele mentale pe care nu le putem vedea, auzi, pipăi, gusta sau mirosi ne pot transforma viaţa într-un iad sau într-o experienţă exaltantă şi îmbucurătoare.

 

În Magia comunicării veţi descoperi un model ce depăşeşte limitele de până acum, despre comunicare, gândire, experimentare, reprezentarea realităţilor şi despre influenţarea realităţii celorlalţi. Acest lucru transformă cartea într-un instrument periculos. Totuşi, când o veţi termina, există posibilitatea să nu vă daţi seama că tocmai aţi terminat de citit ceva periculos. Şi totuşi aşa este. Dacă va cădea în mâini nepotrivite, acest model poate furniza celui lipsit de scrupule o tehnologie umană de influenţare şi persuasiune care poate face mult rău.

 

Limbajul defineşte în mod straniu modul în care utilizăm simbolurile în viaţa de zi cu zi. Impactul limbajului, precum şi abilităţile noastre comunicative, ne sugerează de ce modul în care folosim limbajul ne determină crucial eficienţa, auto-controlarea şi fericirea. Această carte se axează pe aceste aspecte şi pe utilizarea limbajului atât cu magia preciziei, cât şi cu cea a hipnozei. În această carte veţi fi invitaţi la o înţelegere conştientă a câtorva lucruri:

 

• Cum influenţează limbajul sistemul minte-corp

• Cum poate acţiona limbajul asupra sistemului nervos şi cel imunitar

• Cum navigăm pe teritoriul lumesc prin intermediul ţinutului magic al cuvintelor şi ideilor

• Cum poate magia blestema şi sabota transformând viaţa în iad

• Cum poate magia binecuvânta, da forţă şi facilita obţinerea controlului asupra creierului nostru

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Created in 0.194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.