Manual de Farmacoterapie
263,20 lei
280,00 lei (-6%)

Manual de Farmacoterapie

Manual de Farmacoterapie
-6%
Preț: 263,20 lei
280,00 lei (-6%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9789738803930
Editura:
Anul publicării: 2021
Ediția: a X-a
Pagini: 1008
Format: 12 × 20,8 cm
Categoria: Carti

DESCRIERE

Manual de Farmacoterapie

 

Instrument util pentru luarea deciziilor terapeutice adecvate

 

Realizat într-un format ușor de utilizat, Manualul de Farmaco­terapie, Ediția a zecea, oferă studenților și practicienilor din domeniul medical informația esențială de care au nevoie pentru a lua rapid decizii terapeutice corecte, pentru peste 140 de boli și afecțiuni întâlnite cel mai frecvent în practica clinică. Informațiile sunt prezentate sub formă de text, tabele, figuri sau algoritmi de tratament, totul pentru a facilita utilizarea și înțelegerea acestora.

 

Fiecare capitol este organizat într‑o manieră similară, consecventă:

  • Definirea stării de boală
  • Prezentarea concisă a elementelor de fiziopatologie relevante
  • Tablou clinic
  • Diagnostic
  • Tratament
  • Evaluarea rezultatelor terapiei

 

Reacțiile alergice și alte tulburări induse de medicamente, cum sunt cele hematologice, hepatice, pulmonare și renale sunt prezentate sub formă tabelară, în cinci anexe: Alergia la medicamente, Afectare hematologică indusă de medicamente, Afectare hepatică indusă de medicamente, Afectare pulmonară indusă de medicamente și Afectare renală indusă de medicamente. O altă anexă, de asemenea în format tabelar, include informații privind managementul farmaco­terapiei la vârstnici.

 

Traducerea și îngrijirea materialului a fost realizată de o echipă de profesioniști din domeniul farmaceutic, care include cadre didactice ale facultăților de farmacie din țară, far­maciști specialiști în specialitatea farmacie clinică, medici și farmaciști rezidenți.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Medicina - Sanatate - Cele mai comentate cărți

77,60 lei
97,00 lei (-20%)
105,78 lei
129,00 lei (-18%)
64,00 lei
80,00 lei (-20%)
Created in 0.435 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.