Manual de Religie - Cultul Ortodox, clasa a VII-a

Manual de Religie - Cultul Ortodox, clasa a VII-a
thumb
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: în curs de apariție
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: necartonata
Pagini: 96

DESCRIERE

Manual de Religie - Cultul Ortodox, clasa a VII-a
 
Acest manual școlar este proprietatea Ministerului Educației Naționale. Acest manual școlar este realizat în conformitate cu Programa școlară aprobată prin OM nr. 3393 din 28. 02. 2017.
 
Manualul de Religie – Cultul ortodox pentru clasa a VII-a este structurat pe unități tematice, care dezvoltă conținuturile din programă. Prezentate într-o formă deosebit de atractivă, lecțiile cuprind exemple de activități care conduc la formarea de competențe specifice disciplinei. Organizarea conținutului permite crearea de conexiuni cu celelalte discipline studiate.
 
Conținuturile prezentate sunt adecvate nivelului de înțelegere a elevilor de clasa a VII-a. Respectând programa școlară pentru clasa a VII-a, manualul prezintă activități care vizează aspecte de învățătură creștină, elemente de morală religioasă aplicată, autocunoaștere, aspecte de viață comunitară și interculturalitate.Autorii nu stabilesc bareme și punctaje pentru evaluările propuse, lăsând aceasta la latitudinea profesorului, în funcție de caracteristicile colectivelor de elevi.
 
Dragul meu elev,
Reuşim împreună! Iată-ne din nou împreună la ora de Religie! Știi deja că, în viață, orice lucru este bine să îl începem cu Dumnezeu. Îți propun să rostim împreună Rugăciunea „Tatăl Nostru” și să adresăm fiecare o urare la început de an școlar.
 
În clasa a VI-a, ai aflat multe lucruri noi și ai aprofundat cunoștințe dobândite în anii anteriori. Anul acesta ne vom continua drumul în descoperirea măreției lui Dumnezeu. Călăuziți de Duhul Sfânt care a venit în lume să o desăvârșească, vom face o călătorie în timp și vom afla despre credința în primele comunități creștine, despre cum s-a răspândit creștinismul în lume și pe teritoriul Daciei.
 
La orele de Religie vom încerca, de asemenea, să înțelegem ce înseamnă adevărata bucurie, ce este frumosul, vom vorbi despre prietenie și iubire, cele mai însemnate valori pentru viață.Totodată, exemplul Maicii Domnului și al sfinților ne vor îndemna să reflectăm asupra impor-tanței însușirii unor valori morale și duhovnicești. Exercițiile interactive de la lecții și modalitățile de evaluare propuse vin să ajute la fixarea și aprofundarea noțiunilor predate, într-un mod relaxat și plăcut.Cu speranță și bucurie, întăriți de harul Duhului Sfânt, să învățăm să legăm o prietenie care să ne facă viața și mai frumoasă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.