Manual Geografie pentru clasa a IV-a

Manual Geografie pentru clasa a IV-a
-15%
Preț: 15,77 lei
18,55 lei (-14,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016

DESCRIERE

Manual Geografie pentru clasa a IV-a - Editura Humanitas
 
  • Manualul de geografie pentru clasa a IV-a contine trei unitati de invatare riguros structurate, in care fiecare lectie este accesibila, interesanta, atractiva si, in acelasi timp, corecta din punctul de vedere al continutului stiintific.
  • Manualul prezinta un echilibru intre achizitii si exercitii de consolidare, finalitatea acestora permitand asimilarea gradata, temeinica si activa a cunostintelor.
  • Legatura cu realitatea apropiata se face prin tema practica indicata la finalul fiecarei lectii. Evaluarea se realizeaza atat dupa fiecare lectie, cat si la sfarsitul fiecarei unitati de invatare, punandu-se accent atat pe caracterul formativ, cat si informativ al cunostintelor.
  • Textul lectiilor este sustinut cu convingere de ilustratii si harti.
  • Tipurile de activitati propuse sunt diverse, numarandu-se frecvent invatarea prin cooperare si observarea (libera si dirijata) a realitatii inconjuratoare.
  • Dupa fiecare unitate exista o pagina de evaluare. De asemenea, fiecare lectie contine doua rubrici fixe: Raspunde si rezolva si Lectura geografica.
  • Prin realizarea unei stranse corelatii intre discipline care fac parte din aceeasi arie curriculara cu geografia, s-a dorit optimizarea procesului didactic propriu-zis

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Manuale scolare - Educatie

Created in 0.156 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.