Manual Muzica si miscare. Manual clasa a III-a. Semestrele 1 si 2. Contine editia digita

Manual Muzica si miscare. Manual clasa a III-a. Semestrele 1 si 2. Contine editia digita
-10%
Preț: 33,21 lei
36,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 56 x 2

DESCRIERE

Manual Muzica si miscare. Manual clasa a III-a. Semestrele 1 si 2. Contine editia digita. Editura Intuitext
 
Varianta digitală conține 108 imagini care pot sta la baza predării, 65 de predări animate pentru lecții, 34 de jocuri educaționale și exerciții interactive
 

Manualul respectă noua programă școlară având ca scop dezvoltarea progresivă a competențelor specifice  precum și a celor transversale, necesare în viaţa cotidiană.

Conținuturile muzicale se îmbină armonios cu cele de limba romȃnă, de știinţe ale naturii, urmărindu-se transdisciplinaritatea.

Învățarea prin descoperire, dar și prin activități în perechi sau în echipă, integrarea exercițiilor - joc sunt caracteristici definitorii ale manualului ce urmăresc să implice activ elevul în procesul de descoperire a noilor informații.

Unitățile de ȋnvăţare din cuprinsul manualului au pagini dedicate recapitulării și evaluării, iar la pagina de evaluare, elevului i se oferă o grilă de autoevaluare care îi permite să își stabilească cu ușurință nivelul la care se situează.

Contextele oferite pentru învățare sunt familiare elevilor, răspund intereselor și preocupărilor lor. Ele ȋi ȋîncurajează să exploreze, să cerceteze, să caute noi provocări. Sarcinile de lucru sunt însoțite de imagini sugestive, care au rolul de a facilita învățarea, de a-l implica activ pe elev în propria formare, de a-i capta și orienta atenția. Ca element suplimentar de motivare, pentru realizarea sarcinilor, elevii sunt sprijiniți cu indicații de rezolvare.

Varianta printată este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru. Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Varianta digitală a manualului sporeşte eficienţa didactică a demersului școlar. Informaţia oferită prin suporturile vizuale, audio, resursele multimedia este relevantă pentru vârsta elevilor.

Manualul de Muzică și mișcare este un instrument de lucru modern și operaţional, care abordează un stil activ de predare-ȋnvăţare-evaluare, ţinȃnd cont de particularităţile de vȃrstă ale elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Manuale scolare - Educatie - Cele mai vândute cărți

18,70 lei
22,00 lei (-15%)
18,70 lei
22,00 lei (-15%)
Created in 0.171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.