Marturia copilului
56,10 lei
66,00 lei (-15%)

Marturia copilului

Marturia copilului
-15%
Preț: 56,10 lei
66,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-977-033-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Ediția: necartonata
Pagini: 456
Format: 17 x 24 cm
Categoria: Carti

DESCRIERE

Marturia copilului. Cercetare psihologica si practica judiciara

 
Cartea prelucreaza datele cercetarilor de ultima ora in domeniu si se adreseaza specialistilor din practica judiciara si politicile publice – investigatori, avocati, psihologi, martori experti, formatori in domeniul audierilor, asistenti sociali si legiuitori –, dar si tuturor celor interesati de marturiile copiilor, de copiii victime si de prevenirea si detectarea infractionalitatii. Pentru a se asigura actualitatea informatiilor si relevanta lor directa pentru practicieni, printre autori se afla experti recunoscuti la nivel international – psihologi, investigatori, avocati, clinicieni, martori experti si formatori cu experienta din domeniul audierilor. Rezultatele cercetarilor sunt prezentate in capitole succinte, foarte concentrate, clare si accesibile. In aceste capitole sunt prezentate informatii de importanta majora, sunt abordate probleme referitoare la factorii cognitivi, emotionali si de dezvoltare care influenteaza capacitatea copiilor de a-si descrie experientele si este prezentata o cronologie a elementelor relevante ale unei anchete, de la dovezile si intalnirile preliminare, pana la analiza post-audiere.

Autori:
• Michael M. Lamb este Directorul Departamentului de Psihologie Sociala si de Psihologia Dezvoltarii a Universitatii din Cambridge, Marea Britanie.
• David J. La Rooy este lector, iar cercetarile sale sunt finantate de Institutul Scotian pentru Cercetarea Politicilor al Universitatii Abertay Dundee, unde este responsabilul cursului de Forensic Psychobiology.
• Lindsay C. Malloy este lector universitar la Universitatea Internationala din Florida, SUA.
• Carmit Katz este cercetator asociat in Psihologie Aplicata a Dezvoltarii la Universitatea din Cambridge, Marea Britanie.
 
Cartea este versiunea in limba romana a editiei a doua a cartii CHILDREN’S TESTIMONY. A Handbook of Psychological Research and Forensic Practice, editata de Michael E. Lamb, David J. La Rooy, Lindsay C. Malloy si Carmit Katz si publicata in 2011, la John Wiley & Sons, Ltd., in seria Psychology of Crime, Policing and Law.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Psihologie - Cele mai comentate cărți

Created in 0.119 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.