Masacrul statului. Adevarurile ascunse ale Covid 19

Masacrul statului. Adevarurile ascunse ale Covid 19
-10%
Preț: 58,50 lei
65,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-057-142-1
Anul publicării: 2022
Ediția: necartonata
Pagini: 454
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Jurnale

DESCRIERE

Masacrul statului. Adevarurile ascunse ale Covid 19

 

Astăzi, mai mult ca oricând, este nevoie de o schimbare radicală de ritm. În timp ce mesele rotunde, comisiile și subcomitetele se succed, mafiile avansează. Fondurile disponibile și prezența pe scară largă pe teritoriul național le fac extrem de eficiente. De când veniturile au fost îmbogățite prin contrabanda cu tutun și apoi prin răpire și trafic internațional de droguri, clanurile au început să reinvestească veniturile în circuitele economice și financiare.


Aspectele critice care apar în gestionarea pandemiei au fost incluse într-un cadru de plauzibilitate. Capitol după capitol, după cum subliniază cei doi autori: „În acest fel, ajungem să schițăm un posibil design capabil să realinieze ceea ce apare doar aparent ca o serie inexplicabilă de erori repetate, care au costat viața a nenumărați oameni nu numai în Italia, ci în întreaga lume “.


Această carte confirmă necesitatea luării unei poziții. Potrivit lui Giorgianni și Bacco, dacă nu ne ocupăm de numeroasele urgențe rapid și cu hotărâre: „prețul va fi chiar mai mare decât cel deja plătit”. Primul pas, de la care nimeni nu e scutit, este însă căutarea adevărului: numai în acest fel situația în care ne-a condus urgența covidă poate fi transformat într-o oportunitate de renaștere.
Nicola GRATTER

 

Volumul pe care îl prezentăm astăzi cititorilor noştri este o mărturie a curajului şi al sacrificiului în slujirea adevărului. Cartea reprezintă un document zguduitor şi, în acelaşi timp, o lecţie de probitate profesională şi curaj civic, cum rareori se poate întâlni. Vreau să aduc un omagiu autorilor şi, în special, Dlui Angelo Giorgianni, un cunoscut şi distins personaj din politica şi justiţia italiană şi europeană, care s-a remarcat în ofensiva pentru impunerea dreptăţii într-o societate din ce în ce mai complicată, în care, criminalitatea poartă gulere albe, în care hotărâri şi decizii luate la nivel înalt înlocuiesc carabina retezată a sicilianului, iar victimele le evaluează în procente populaţionale, datorită internaţionalizării crimei, fie că este vorba despre terorism, droguri, prostituţie sau despre coronavirus. Invit la o reverenţă în faţa acestor personaje fabuloase, prezente în Editura Cartea Românească Educaţional cu lucrarea Masacrul statului sau Adevărurile ascunse ale Covid 19.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Jurnale - Cele mai vândute cărți

Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.