Masinariile lui Leonardo
79,18 lei
98,98 lei (-20%)

Masinariile lui Leonardo

Masinariile lui Leonardo
-20%
Preț: 79,18 lei
98,98 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786060060727
Anul publicării: 2018
Ediția: cartonata
Pagini: 240
Format: 23 x 27 cm
Categoria: Carti diverse

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Masinariile lui Leonardo
 
Leonardo ascunde oare un secret? În realitate, ascunde multe și nu e nevoie să apelăm la fantezie, ci e suficient să căutăm în paginile codexurilor sale, în miile de desene de mașinării sau de componente ale acestora. Uneori e vorba de simple schiţe, adesea greșit înţelese, considerate misterioase, interpretate în mod inexact sau catalogate ca fiind de-a dreptul indescifrabile.
 
Mistere și secrete... toate dezvăluite în această carte și plasate într-un context inedit. Pentru prima oară, munca a doi designeri pasionaţi de lumile virtuale (și de Leonardo da Vinci) a făcut posibilă reconstruirea tridimensională prin grafica pe computer a unor mașinării cărora Leonardo da Vinci le-a dedicat truda și geniul său. Din descrierile și desenele savantului, prin intermediul prelucrării digitale, ies la iveală ambarcaţiuni blindate, scripeţi și mașinării destinate zborului, războiului, lucrărilor hidraulice.
 
Este vorba despre o operaţiune de cercetare care a necesitat ani de studii și care a făcut posibil accesul cititorilor la invenţii mai mult sau mai puţin cunoscute ale lui da Vinci.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Carti diverse

Created in 0.181 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.