MATE 2000 - MATEMATICA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A IV-A

MATE 2000 - MATEMATICA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A IV-A
-20%
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2016
Pagini: 168
Categoria: Clasa a IV -a

DESCRIERE

MATE 2000 - MATEMATICA - CONSOLIDARE. MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE. CLASA A IV-A
 
Matematica - Clasa a IV-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 5003/02. 12. 2014.
Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii si jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, dar si de autoevaluare, iar prin sugestiile metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.
Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.
 
Produs similar pentru anul scolar 2017 - 2018
Clik pe imagine
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.241 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.