Matei, vorbeste-mi despre Rai
22,50 lei
30,00 lei (-25%)

Matei, vorbeste-mi despre Rai

Matei, vorbeste-mi despre Rai
-25%
Preț: 22,50 lei
30,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 172
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Matei, vorbeste-mi despre Rai
 

O prezentare a Raiului care îți va schimba viața!

 

O serie de conversații uimitoare și înduioșătoare între Matthew și mama sa, Suzanne Ward, ne dezvăluie diferențele uriașe dintre ceea ce ne învață religiile și realitatea lumii spirituale de pe Pământ.

Matei clarifică părerile eronate pe care le avem cu toții despre lumea în care locuiește el acum (spune că numele ei corect e Nirvana) și ne explică de ce, în aceste vremuri fără precedent în istoria Pământului, este esențial ca noi să cunoaștem adevărul despre originea noastră și despre relația pe care o avem cu tot ceea ce înseamnă Creație. Fără acest adevăr, nu ne putem înțelege nici scopul în viața de aici, nici modul în care să ne pregătim, cu bucurie și încredere, pentru cea care urmează.

 

Matei, vorbește-mi despre Rai  ne ajută nu numai să înțelegem frumusețea din lumea de dincolo, ci și să învățăm cum să o aducem în lumea noastră.”

Bobbie Sandoz, autoare a cărții Listening to Wild Dolphins

 

„Dialogul dintre Matei și mama sa nu este nimic altceva decât un manual care poate salva specia umană – și care vine exact la timp. Această carte ar trebui tipărită în toate limbile Pământului și citită de toți cei care au peste 7 ani. Este, probabil, cea mai completă imagine pe care o are lumea noastră până acum despre Universul de unde venim cu toții și în care ne vom întoarce atunci când ni se va încheia viața.”

Michael Joseph, scriitor și editor

 

SUZANNE WARD

După ce fiul ei Matthew, în vârstă de 17 ani, a decedat în urma unui accident de mașină, Suzanne (Suzy) Ward a încercat să ia legătura cu el prin mediumni.

După 14 ani de căutări fără succes, a fost contactată direct de fiul ei. Au discutat, telepatic, despre lumea spirituală a Pământului, iar el i-a prezentat membri ai mai multor civilizații care sunt mult mai avansate spiritual, intelectual și tehnologic decât a noastră.

 

Subiecte discutate în carte:

- Ce este Raiul și „unde” se află el
- Rezidenţi şi vizitatori
- Primirea sufletelor
- Reunirea cu cei dragi
- Relaţii
- Animale
- Îngeri şi ghizi spirituali
- Experienţe din preajma morţii
- Sinuciderea
- Hrana
- Călătoriile
- Serviciul şi metode de recreere
- Resurse culturale
- Educaţie
- Muzică
- Clădiri
- Corpuri eterice
- Trecerea în revistă a tuturor vieţilor
- Emoţii
- Comunicaţia între Rai şi Pământ
- Efectele rugăciunii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.133 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.