Matematica - exercitii si probleme pentru clasa a IV-a

Matematica - exercitii si probleme pentru clasa a IV-a
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: brosata
Pagini: 160
Format: 14,5 x 20,5 cm
Categoria: Clasa a IV -a

DESCRIERE

Matematica - exercitii si probleme pentru clasa a IV-a
 

Lucrarea de faţă a fost elaborată în conformitate cu programa şcolară actuală, cu scopul de a veni în sprijinul elevilor de clasa a – IV - a, părinţilor care doresc să-şi ajute copiii, precum şi învăţătorilor.

 

Prin conceperea exerciţiilor şi problemelor este stimulată gândirea şi creativitatea elevului şi ajutată dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de observaţie al acestuia.

 

Lucrarea are o densitate mare de probleme şi exerciţii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme, grupate mai multe sub acelaşi enunţ. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cât mai completă a capitolelor tratate, dându-se posibilitatea elevului, ca prin repetiţie şi evaluare să aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.

 

În prima parte a lucrării sunt prezentate enunţurile problemelor, grupate în 11  capitole, referindu-se printre altele la numere naturale mai mici sau egale cu 1 000 000, adunarea şi scăderea numerelor naturale mai mici sau egale cu 1 000 000 înmulţirea şi împărţirea numerelor naturale de la 0 la 1 000, fracţii, rezolvarea problemelor, elemente intuitive de geometrie, unităţi de măsură, teste şi teste grilă de evaluare.

 

În partea a doua a lucrării sunt date rezolvări ale exerciţiilor şi problemelor mai dificile.

 

Fiecare capitol abordat se încheie cu câteva teste de evaluare, care ajută elevul să aprofundeze cunoştinţele însuşite, să-şi dezvolte imaginaţia, gândirea şi creativitatea, şi ajută învăţătorul să stabilească gradul de însuşire  de către elev a cunoştinţelor din acel capitol.

 

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adresează şi elevilor care se pregătesc pentru concursurile de matematică, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utilă pentru cercurile de elevi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.