Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru

Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru
-20%
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 152
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Matematica pentru clasa a III-a. Caiet de lucru. Editura Ars Libri
 

Este un auxiliar didactic util si necesar elevilor si cadrelor didactice pentru realizarea cu succes a competentelor specifice pentru matematica, prevazute de programa scolara in vigoare.

Conţinutul caietului valorifică inteligent achiziţiile fundamentale de cunoaştere matematică a elevilor, iar structura itemică bogată şi construită pe baze metodologice moderne, oferă posibilităţi certe de formare şi dezvoltare a raţionamentului matematic şi a deprinderilor de calcul matematic, specifice la nivelul clasei a III-a.

În acelaşi timp, utilizarea consecventă a caietului va ajuta elevii în identificarea caracteristicilor geometrice ale unor corpuri din mediul înconjurător, precum şi în utilizarea corectă a unor unităţi de măsură, demonstrând, astfel, că întreg demersul de învăţare a matematicii este strâns legat de viaţa cotidiană, de experienţa trăită a elevilor.

Caietul de lucru este deosebit de util şi cadrelor didactice, oferindu-le fundamentul lucrativ pentru abordarea unor activităţi didactice de calitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.156 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.