Matematica pentru clasa a VI-a. Exercitii, probleme, teste

Matematica pentru clasa a VI-a. Exercitii, probleme, teste
-20%

DESCRIERE

Matematica pentru clasa a VI-a. Exercitii, probleme, teste. Editura Sigma
 
Seria în noua variantă, actualizată și îmbunătățită, aduce următoarele noutăţi: teste inițiale, teste semestriale, modele de teze semestriale și teste pentru pregătirea olimpiadelor.
 
Nu e un secret pentru nimeni că succesul pe piață al primei serii a fost incontestabil. Un alt plus al noii lucrări și al seriei este că poate fi utilizată atât în lucrul la clasă, cât și în activitatea individuală a elevului.
 
Rezultatele vor fi aceleași: notabile, vizibile și, mai ales, rapide. Și ar fi nefiresc să fie altfel când autorii au realizat o armonie firească între exerciţii, probleme, și teste de verificare, între algebră și geometrie, între utilitatea și plăcerea de a înţelege şi aprofunda matematica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.137 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.