Matematica pentru gimnaziu

Matematica pentru gimnaziu
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: brosata
Pagini: 298
Format: 14,5 x 20,5 cm

DESCRIERE

Matematica pentru gimnaziu
 
Glumind desigur, putem spune cã matematica este stiinta care împarte omenirea în douã pãrti, relativ disjuncte: cei care o iubesc si cei care o învatã pentru cã nu au cum sã scape de ea. Indiferent de tabãra în care se aflã, cititorul va gãsi în aceastã carte un prieten de nãdejde în efortul de a împrãstia ceata, care se ridicã neobositã din frãmântata lume a abstractiilor matematice.
 
Cartea a fost scrisã pentru a-i ajuta pe elevii din clasele V-VIII sã-si aprofundeze în permanentã cunostintele, sã-si dezvolte spiritul creator, sã-si asigure succesul la toate formele de evaluare prevãzute pe parcursul sau la finalul ciclului gimnazial.
 
De asemenea, cartea este deosebit de utilã profesorilor de matematicã care manifestã preocupare constantã pentru cultivarea printre elevii de gimnaziu, a pasiunii pentru universul riguros, dar incitant, al matematicii. Informatia pe care cititorul o gãseste în aceastã lucrare este structuratã în acord cu ultimele cãutãri din învãtãmântul românesc în ceea ce priveste predarea matematicii de gimnaziu.
 
Lucrarea contine: probleme si exercitii, fise de evaluare, lucrari semestriale, recapitulare finala prin teste pentru fiecare dintre clasele a V-a, a VI-a, a VII-a si a VIII-a; teste de sintezã din materia claselor V-VIII; rãspunsuri si indicatii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.