Medicina de calatorie
96,60 lei
105,00 lei (-8%)

Medicina de calatorie

Medicina de calatorie
-8%
Preț: 96,60 lei
105,00 lei (-8%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2021
Ediția: necartonata
Pagini: 576
Format: 17 x 24 cm

DESCRIERE

Medicina de calatorie

 

Medicina de călătorie este o disciplină care vizează prevenirea problemelor de sănătate care pot apărea pe parcursul călătoriilor internaționale, a căror tendință este, în ciuda pandemiei COVID-19, în creștere continuă, precum și managementul acestora. Prezentul volum completează precedenta apariție a „Bolilor infecțioase asociate călătoriilor internaționale“, scrisă de aceeași autoare, prin actualizarea cunoștințelor despre bolile emergente și reemergente cunoscute și prin abordarea unor noi aspecte: problemele călătorilor cu nevoi speciale (femeia însărcinată, imunodeprimații, copiii și vârstnicii) sau ale celor în situații speciale (voluntari în misiuni umanitare, migranți, pelerinaje, expediții), precum și posibilele probleme de natură non-infecțioasă. În același timp, cartea se constituie un valoros suport de curs pentru medicii care doresc să obțină competență în acest domeniu.

Cuprins: Pledoarie pentru medicina de călătorie. Riscurile infecțioase în funcție de zona geografică vizitată. Boli infecțioase asociate călătoriilor internaționale. Vaccinările călătorului internațional. Probleme de sănătate la întoarcerea din călătorii internaționale. Călători cu nevoi speciale. Riscuri non-infecțioase.

Adresabilitate: Medici specialiști în boli infecțioase, medicină internă, medicnă de familie, medici care doresc să obțină competență în domeniul medicinei de călătorie, publicul larg.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Microbiologie

Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.