Miracole din Cer
25,50 lei
30,00 lei (-15%)

Miracole din Cer

Miracole din Cer
-15%
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391504
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Miracole din Cer
 

Cum îi explici unui copil că momentele dure prin care trece fac parte dintr-un plan divin?
Cum înveți să faci față suferinței – proprii, a celor dragi, a semenilor?
Cum explici imposibilul?



Miracole din Cer este o relatare adevărată despre credință și binecuvântare. Într-un stil autentic și profund evocator, Christy Wilson Beam ne împărtășește povestea familiei sale și mai ales a fiicei mijlocii, Annabel (Anna), nevoită să lupte cu o boală cronică, socotită incurabilă. Probele dure prin care trece această familie greu încercată ating paroxismul odată cu un incident ieșit din comun, ce avea să schimbe viața și percepțiile multor oameni și să vindece rănile adânci ale familiei Beam.


Această poveste despre curaj și speranță, despre iubire și încredere ridică vălul disperării de pe bucuriile mărunte ale vieții și de pe sufletul istovit de căutarea sensului. Călătoria până la Cer poate să aibă loc aici și acum prin împărtășirea darurilor cu care ne naștem și prin comuniunea autentică și necondiționată cu sine și cu ceilalți. Raiul se află pe Pământ. Acesta este mesajul simplu și puternic al Annei.



Carte ecranizată în 2016 

 

Christy Wilson Beam s-a născut şi a crescut în Abilene, în Texas. A absolvit cursurile Universității Hardin Simmons, obținându- și licența în Educație. A fost profesoară mai mulţi ani în Abilene. După ce s-a căsătorit cu iubitul ei din facultate, Kevin, a renunţat la catedră pentru a se concentra pe creşterea celor trei fete ale lor. Această familie a fost martora unui miracol prin intermediul fiicei mijlocii, Annabel, iar Christy a simțit nevoia să împărtășească această minune și să evidențieze astfel binecuvântările trimise din Cer.


Neobișnuitul poveștii în sine, precum și talentul lui Christy de a scrie și de a evoca în mod complex și autentic trăirile tensionate și contradictorii experimentate de ea și de familia sa lărgită au atras atenția producătorilor de film, astfel încât autoarea a devenit și coscenaristă a filmului inspirat din cartea ei, Miracole din Cer, apărut pe ecrane în 2016.

 

„«Suntem făpturi atât de minunate», le spun mereu fetelor mele, citând din Psalmul 138. Corpul nostru face o mie de lucruri mici în fiecare moment din fiecare zi, fără controlul creierului, ca o orchestră în care toate instrumentele individuale cântă într-o armonie perfectă.”

„Mă gândesc la ceva ce a zis Anna: «Dumnezeu este întotdeauna acolo şi El are propriile metode de a rezolva lucrurile.» Oare există o sursă mai mare de pace decât această afirmaţie simplă? Când viaţa ne aduce greutăţi ce ne depăşesc puterea de înţelegere, depinde de noi să vedem partea luminoasă a norului. Noi suntem partea luminoasă. Am devenit instrumentele păcii bine acordate a lui Dumnezeu, darul Lui unul faţă de celălalt, fiecare dintre noi un miracol, potrivit planului Său ciudat şi minunat.” (Christy Wilson Beam)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Spiritualitate

Created in 0.177 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.