Misiune secreta. Cazuri reale ale fortelor speciale din 16 tari

Misiune secreta. Cazuri reale ale fortelor speciale din 16 tari
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-748-993-7
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 256
Format: 13 x 20cm

DESCRIERE

Misiune secreta. Cazuri reale ale fortelor speciale din 16 tari

Fenomenele deosebit de complexe ale terorismului şi crimei organizate cresc şi ating cote din ce în ce mai alarmante. Pericolele care se prefigurează odată cu evoluţia metodelor şi cu finanţările uriaşe, precum şi conflictele politico-militare mondiale sunt oprite doar de profesionalismul extraordinar al trupelor din unităţile speciale, eroii zilelor noastre care fac ca acest flagel să fie combătut, într-o luptă acerbă pentru protejarea vieţii, a libertăţii şi a drepturilor fundamentale ale omului. Cartea de faţă descrie partea nevăzută a unor intervenţii reale ale forţelor antitero din 16 state precum: SUA, Rusia, Israel, Iordania şi alte 12 de pe teritoriul Europei şi s-a bucurat de un succes răsunător şi în alte ţări.

O fereastră deschisă către o lume închisă.
Suspans până la ultima pagină.

JUDITH GROHMANN este o jurnalistă cunoscută mai ales prin faptul că a fost primul civil căruia i s-a permis să pătrundă în lumea discretă, dar letală pentru răufăcători, a unităţilor speciale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.099 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.