Nascuti pentru a evolua
23,80 lei
28,00 lei (-15%)

Nascuti pentru a evolua

Nascuti pentru a evolua
-15%
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391658
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Psihoterapie

DESCRIERE

Nascuti pentru a evolua - Consideratii psihologice asupra drumului vietii dintr-o pespectiva integrala
 

Psihologia oferă în prezent răspunsuri concrete și pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrând diverse abordări. „Născuţi pentru a evolua” expune cele mai semnificative etape ale gândirii psihologice, plasându-le în raport cu etapele evolutive pe care traversăm cu toţii pe calea vieţii.

 

Iată câteva dintre temele abordate:

- psihologul ca facilitator al creșterii, ca „medic” pentru psyche și ca mediator gnostic

- adolescenţa – piatra de încercare a emoţiilor

- descoperirea sinelui creativ

- tratamentul narcisismului

- conștientizarea vindecătoare și rolul meditaţiei în psihoterapie

- deschiderea minţii și a inimii

 

Scopul principal al autorului este de a-l aduce pe cititor la jumătatea distanţei dintre gândire și simţire, dintre emoţii și discursul știinţei. Cartea li se adresează atât specialiștilor și practicienilor din domeniul vast al psihoterapiei, cât și publicului larg, interesat să cunoască cele mai noi perspective asupra vindecării sufletului și trupului.

 

„Slujind culorile noii paradigme din cunoaștere, aceea care ne-a oxidat certitudinile, dar în schimb ne-a înaripat căutările, Stefano Pischiutta, printr-un joc de cuvinte pline de tâlc, pledează pentru cauza omului în lume, care să substituie omul de lume, adică pledează pentru o ipostază de umanitate completă, verticală, solară și autentică.” Prof. univ. dr. Anca Munteanu (din Cuvânt înainte)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Psihoterapie

Created in 0.193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.