Nastasia, Un amor de aproape un an
14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)

Nastasia, Un amor de aproape un an

Nastasia, Un amor de aproape un an
-25%
Preț: 14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-707-140-8
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 205

DESCRIERE

«Am învăţat ceva în răstimp, Sfinte Părinte: că marea, copleşitoarea, unica iubire nu moare niciodată. Dar că la o adică, ea poate muri o dată, de două ori, de trei ori şi aşa mai departe. Şi că numai de-asta n-o putem uita niciodată. Niciodată!»

Ion Mărculescu a mai publicat până acum două romane: Cioara şchioapă şi Quatrocente.

Acum, în acest roman-jurnal, pe un ton adesea violent, încărcat de amărăciune şi hilaritate deopotrivă, autorul reafirmă într-un stil sacadat certitudinea unei imposibile omogeneităţi a căutării de sine. Şi că nu putem fantasma, după cum nu am putea trăi fără a ne înfrunta cu cinism iluziile. Iar comunicarea cu ceilalţi ar putea să însemne şi o teribilă confesiune către tine însuţi, o poveste unică alcătuită din fâşii de trăire, incompatibile, nebune şi incoerente.
Dacă amesteci lucrurile la întâmplare ca să afli adevărul, spune autorul undeva, singurul adevăr ar fi întâmplarea însăşi…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

14,25 lei
19,00 lei (-25%)
18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Created in 0.129 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.