Negocieri in stilul lui Donald Trump

Negocieri in stilul lui Donald Trump
-15%
Preț: 16,99 lei
19,99 lei (-15,01%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-910-026-4
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Afaceri

DESCRIERE

Negocieri in stilul lui Donald Trump
 

Donald Trump a devenit cel mai faimos negociator din lume în urma publicării cărţii sale The Art of the Deal (Arta negocierii), însă cartea aceea nu explica şi cum poţi să negociezi ca Trump. George Ross – consilierul său cel mai de încredere – expune acum în detaliu modul în care oricine poate implementa tacticile şi strategiile de negociere care l-au dus pe Trump în vârful lumii afacerilor. În plus, Ross include lecţii învăţate de la alţi magnaţi ai afacerilor imobiliare din New York, pe care i-a reprezentat – sau cu care s-a confruntat – în lunga sa carieră de cincizeci de ani.

 

În numai zece ani, Ross a negociat personal şi a cumpărat 702 proprietăţi imobiliare pentru clienţii săi. Când faci atât de multe tranzacţii, deprinzi toate dedesubturile negocierilor şi înveţi să prezici cum vor reacţiona oamenii în toate situaţiile imaginabile. Negocieri în stilul lui Donald Trump vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi rezultatele pe care le obţineţi din orice afacere: cumpărarea unui automobil, obţinerea unei creşteri a salariului, cumpărarea ori vinderea unei proprietăţi mici sau finanţarea construirii unui zgârie-nori.

 

Cartea expune cele opt principii-cheie pentru negocierile în stil Trump:

  • Consolidaţi o atmosferă de încredere, prietenie şi satisfacţie în relaţiile cu partea adversă.
  • Descoperiţi ce doreşte partea adversă, determinaţi-i punctele slabe şi dezvăluiţi informaţii ascunse valoroase.
  • Convingeţi partea adversă că va obţine mai mult decât se aştepta.
  • Folosiţi în avantajul dumneavoastră timpul, termenele finale, impasurile şi tărăgănările.
  • Recurgeţi la tactici psihologice de negociere.
  • Deveniţi un expert în subiectul pe care-l negociaţi.
  • Fiţi flexibil şi analizaţi mai multe soluţii pentru fiecare impas.
  • Apelaţi la puternice instrumente organizatorice şi de planificare care să vă ajute să câştigaţi.

 

Negocierea înseamnă înţelegerea naturii umane... şi folosirea înţelegerii respective pentru a-i motiva pe oameni să vă adopte ideile. Negocieri în stilul lui Donald Trump vă va arăta într-un mod lesne de înţeles şi de urmat cum să negociaţi eficient toate tipurile de tranzacţii din viaţa profesională şi personală. Începeţi chiar acum – şi izbândiţi în stil Trump!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.180 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.