Noul cod al bunelor maniere
30,32 lei
37,90 lei (-20%)

Noul cod al bunelor maniere

Noul cod al bunelor maniere
-20%
Preț: 30,32 lei
37,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8657-23-3
Anul publicării: 2016
Pagini: 312
Format: 13 X 20 cm

DESCRIERE

Noul cod al bunelor maniere. Ghid actualizat pentru un comportament adecvat
 
Bunele maniere nu se demodează niciodată. Cei care respectă regulile elementare de comportament se bucură de mai multă simpatie și apreciere din partea celor din jur. Copiilor educaţi le este mai ușor, pe viitor, să aibă succes în carieră și în societate.

Dacă vrei să faci de fiecare dată o impresie bună, „Noul cod al bunelor maniere” îți va oferi cele mai utile sfaturi. Vei învăța cum să te comporți între cunoscuți și prieteni, la serviciu și oriunde în lume; la masă, la petreceri, pe terenul de sport și în mijloacele de transport în comun. Știai că multe reguli au și o explicaţie practică, nu depind numai de etichetă? De exemplu, nu ţinem de picior paharul cu vin alb numai pentru eleganța gestului, ci pentru că așa nu se încălzește vinul și nu își modifică gustul. Așezăm corect șerveţelul și tacâmurile nu numai pentru a transmite personalului că am terminat de mâncat sau că ne-am ridicat de la masă pentru scurt timp, ci pentru a evita astfel să ne murdărim hainele sau să pătăm faţa de masă.

În plus față de alte cărți de bune maniere, volumul de față cuprinde și regulile de comportament pe care trebuie să le respectăm atunci când folosim telefoanele mobile și alte mijloace moderne de comunicare.

Din cuprins:

 - Bazele comportamentului: Totul despre salutul potrivit, comportamentul corect la masă şi conversaţii fără gafe.
 - Profesioniştii comportamentului în viaţa privată: Totul despre comunicarea modernă şi comportamentul potrivit în viața de zi cu zi.
 - Comportamentul în afaceri: De la interviul perfect şi codul vestimentar adecvat loculului de muncă până la corespondenţa potrivită mediului de afaceri.
 - Comportamentul pe plan internaţional: Cum să interacționăm liber și plăcut ținând cont de diferenţele culturale dintre noi.

„Politețea este ca aerul din pneuri: nu costă nimic și împiedică accidentele.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți similare

27,92 lei
34,90 lei (-20%)
7,20 lei
9,00 lei (-20%)

Titluri de același autor

27,92 lei
34,90 lei (-20%)
Created in 0.181 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.