Carti

Novacenul. Viitoarea epoca a hiperinteligentei

Novacenul. Viitoarea epoca a hiperinteligentei
-18%
Preț: 28,66 lei
34,95 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-8047-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: necartonata
Pagini: 192
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Novacenul. Viitoarea epoca a hiperinteligentei
 

Cartea lui James Lovelock ne poartă într-o călătorie dinspre trecut – marcînd momentele esenţiale ale evoluţiei omenirii – înspre viitorul care începe să se construiască chiar sub ochii noştri, unul în care oamenii şi maşinile create de aceştia vor împărţi acelaşi Pămînt aflat şi el în continuă schimbare. Fără să creeze scenarii apocaliptice în care roboţii vor distruge civilizaţia umană, James Lovelock ne vorbeşte cu argumente despre intrarea noastră şi a planetei într-o nouă epocă, Novacenul. Este următoarea etapă în evoluţia umanităţii, cea în care tehnologia va deveni autonomă şi mult mai inteligentă decît omul. Însă toate aceste lucruri sînt fireşti, susţine autorul, convins că sîntem singurele fiinţe din cosmos capabile să-l cunoască şi să creeze maşini care să le semene. O carte esenţială pentru oricine vrea să înţeleagă drumul pe care l-am parcurs, precum şi ce ne-ar putea aştepta în viitor.

 

„În aceste vremuri în care schimbarea climatică se transformă rapid în stare de urgenţă climatică, volumul lui Lovelock este oportun, important, provocator şi merită din plin să fie citit.” (Irish Tech News)

 

„Cel mai mare gînditor al ştiinţei din vremurile noastre.” (The Sunday Times)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.