Nu doar despre bicicleta
41,17 lei
43,34 lei (-5,01%)

Nu doar despre bicicleta

Nu doar despre bicicleta
-5%
Preț: 41,17 lei
43,34 lei (-5,01%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-93031-2-2
Anul publicării: 2017
Pagini: 313
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Sport

DESCRIERE

Nu doar despre bicicleta. Povestea unui nou început
 

„Vreau să mor la vârsta de 100 de ani, cu steagul american fluturându-mi pe spate şi steaua Texasului pe casca de protecție, chiuind până jos într-o coborâre epică pe bicicletă, în Alpi, cu o viteză de 120 km/oră. Vreau să trec o ultimă linie de sosire în timp ce nevasta mea şi cei zece copii aplaudă, după care să mă întind pe una dintre faimoasele câmpii de floarea-soarelui ale Franţei şi să expir elegant, într-o contradicţie perfectă cu precipitata mea ieşire din scenă, anticipată la un moment dat în tinereţe. O moarte lenta nu e pentru mine. Nu pot să fac nimic lent, nici măcar să respir”, declară Lance Armstrong, autorul și protagonistul unei cărți motivaționale de excepție.

 

La 24 de ani, Lance Armstrong, era pe cale de a deveni legendă. Dar în octombrie 1996, a fost diagnosticat cu cancer testicular în stadiul patru – şansele de a supraviețui erau mai mici de 40%. Începand din ziua aceea, viaţa lui s-a schimbat radical. Dar într-o manieră tipică pentru Lance, acesta a abordat problema frontal – dintre toate, aceasta era o luptă pe care Lance nu putea s-o piardă.

 

În timp ce lupta cu boala care-i invadase corpul şi chimioterapia care-i măcina sufletul, Lance şi-a găsit salvarea în antrenament şi oamenii din jur, care l-au susţinut şi l-au învăţat să nu renunţe. La mai puţin de un an şi jumătate de la externare, Lance intra în celebrul Tur al Franţei şi câştiga cu cel mai rapid timp din istorie. La câteva luni după aceea devenea tată.

 

Nu doar despre bicicletă este una dintre cele mai bune cărți de citit apărute în ultimele decenii - este povestea plină de inspirație a unui om care s-a răzvratit împotriva şanselor acordate de statistică, creându-şi propriul drum prin tot ce are viața de oferit: tragedie, transformare, triumf. Este o poveste incredibilă despre curaj, voință şi suflet.

 

Această carte inspirațională a fost scrisă la scurt timp după câştigarea, de către Lance Armstrong, a Turului Franței 1999. De atunci, Lance Armstrong a câştigat de şapte ori la rând Turul Franței, între anii 1999-2005, stabilind, la acel moment, un record absolut. Însă la 23 august 2012, toate titlurile de după august 1998 i-au fost retrase, fiind găsit vinovat de dopaj.

 

Cartea autobiografică a lui Lance Armstrong, Nu doar despre bicicletă. Povestea unui nou început, este ideală pentru oricine are nevoie de motivație sau caută un model care a avut un succes enorm în viață. Cu siguranță, nu o vei putea lăsa din mână!

 

”Nu știu la ce mă așteptam după ce am citit această carte, dar știu ca nu mă gândeam că o să plâng. Dar exact asta s-a întâmplat, pentru că această poveste m-a emoționat dincolo de cuvinte. Termenul inspirațional este mult prea simplu pentru acest memorial groaznic, cunoscut sub numele de ”Cartea„ de către mulți supraviețuitori de cancer. Există momente grozave în carte, atât fericite cât și mai puțin fericite, dar ceea ce admir cel mai mult este refuzul lui Armstrong de a echivala remisia bolii cu victoria finală. El recunoaște că, chiar și cu cea mai bună îngrijire și cea mai adecvată atitudine, oamenii mor de cancer.” - Audrey Shafer, Profesor la Departamentul de Anesteziologie, Facultatea de Medicină a Universității Stanford

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Produse noi - Sport

44,10 lei
49,00 lei (-10%)
30,30 lei
36,95 lei (-18%)
20,40 lei
24,00 lei (-15%)
Created in 0.231 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.