Oxford Handbook of clinical specialities

Oxford Handbook of clinical specialities
-10%
Preț: 207,00 lei
230,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 834

DESCRIERE

Oxford Handbook of clinical specialities - Tenth Edition
 
Această carte, în limba engleză, aflată la cea de a 10-a ediție, este cel mai bine vândut ghid Oxford. Ediția a fost complet revizuită și actualizată pentru a reflecta cele mai recente orientări și practici în următoarele specialități clinice medico-chirurgicale: obstetrică, ginecologie, pediatrie, dermatologie, anestezie, ortopedie și traumatologie, ORL, oftalmologie, dar și în activități și servicii precum: medicina de urgență, îngrijirea prespitalicească și asistența medicală primară. Prezentată într-o formă grafică de excepţie, bogat ilustrată, având conținutul extrem de concis și logic, acest ghid final oferă sfaturi clare cu privire la managementul clinic și o perspectivă asupra îngrijirii holistice, devenind însoțitorul perfect al oricărui rezident sau student în activitatea sa practică.
 
Cuprins: Obstetrică. Pediatrie. Ginecologie. Psihiatrie. Oftalmologie. Asistență medicală primară. ORL. Dermatologie. Anestezie. Sindroame eponimice. Ortopedie. Traumatologie. Medicină de urgență. Îngrijire prespitalicească.
 
Adresabilitate: Medici specialiști, rezidenți în specialitățile: obstetrică-ginecologie, anestezie, dermatologie, ORL, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, pediatrie, psihiatrie, medicină de urgență, studenți în medicină.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.152 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.