PACHET DOMENII EXPERIENTIALE TIMTIM-TIMY. 3-4 ANI

PACHET DOMENII EXPERIENTIALE TIMTIM-TIMY. 3-4 ANI
-20%
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Format: 20x29

DESCRIERE

Pachetul contine:
•Activitati matematice 3-4 ani (format 20x26 cm, 48 pagini)
•Limba si comunicare 3-4 ani (format 20x26 cm, 48 pagini)
•Activitati de cunoasterea mediului 3-4 ani (format 20x26 cm, 32 pagini)
•Om si societate 3-4 ani (format 20x26 cm, 32 pagini)
•Estetic si creativ 3-4 ani (format 20x26 cm, 32 pagini)

Unul dintre obiectivele majore ale educatiei este imbunatatirea puterii de intelegere a copilului si cultivarea dorintei acestuia de a invata - fara efort, fara constrangeri, in ritmul si la parametrii solicitati - in vederea asigurarii sansei de succes personal.
In teoriile moderne se vorbeste din ce in ce mai mult de invatarea experientiala, de profesor cu rol de ghid sau de facilitator al proceselor de invatare, de valorizarea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil, de respectarea ritmului si a stilului sau cognitiv propriu etc.
In acest sens, este foarte important demersul pe care profesorul sau parintele il poate initia in directia stimularii interesului copilului pentru cunoastere, a interesului pentru a cauta informatia necesara si pentru a o utiliza in contexte variate, a interesului pentru rezolvarea de probleme si altele, prin planificarea si organizarea unor activitati/jocuri cu acest scop.
Colectia de caiete pentru prescolari FOARTE BINE, conceputa de Editura Paralela 45, stimuleaza copiii si sprijina cadrul didactic in procesul de investigare si explorare a mediului imediat apropiat propus de noul curriculum pentru invatamantul prescolar. In acest sens, consideram ca atat macheta prietenoasa si atragatoare a colectiei, cat si continutul caietelor de lucru dezvolta copiilor deprinderi in domeniul limbajului, matematicii, stiintei, artei si, desigur, deprinderi sociale, fapt care conduce, implicit, la atingerea unor obiective de referinta ale curriculumului specific.

Viorica Preda

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.163 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.