Pachet evaluare finala in gradinita Ne distram vara cu Puf si Fin, grupa mica

Pachet evaluare finala in gradinita Ne distram vara cu Puf si Fin, grupa mica
-15%
Preț: 13,56 lei
15,95 lei (-14,98%)
Disponibilitate: în limita stocului
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: mapa
Format: 17 x 24 cm

DESCRIERE

Pachet evaluare finala in gradinita Ne distram vara cu Puf si Fin, grupa mica
 
Avizat 2018/Nr. 3022/08. 01. 2018 la nr. 497
 
Pachetul conține:
  1. caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin. Evaluare finală în grădiniță”, 4 ani;
  2. Diplomă;
  3. Insignă tip cocardă cu panglică tricoloră;
  4. Caiet de vacanță (de colorat) - GRATUIT;
  5. Supliment engleză (de colorat) - GRATUIT.

 

1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin. Evaluare finală în grădiniţă” conține fişe de evaluare pentru preșcolarii de grupă mică, concepute în acord cu programa școlară în vigoare. Caietul constituie un instrument eficient de evaluare, care testează nivelul de cunoștințe al copilului și reîmprospătează, anumite informații acumulate în timpul anului școlar.

 

2. Diplomă în format B5, pe suport cartonat colorat.

 

3. Insignă tip cocardă cu panglică tricoloră este ideală pentru premierea/recompensarea preşcolarilor la sfârșit de an școlar, amintindu-le că sărbătorim împreună CENTENARUL României. Rozeta insignei este plastifiată pe suport metalic și are atașată o panglică tricoloră de dimensiuni generoase.

 

4. Caietul de vacanţă „Ne distrăm vara cu Puf şi Fin! Jocuri și activități recreativeˮ – GRATUIT conține fișe de lucru de colorat de către preșcolariide grupă mică. Conceput într-o manieră atractivă și jucăușă, acest caiet de vacanță conține o varietate de jocuri și exerciții ce asigură un echilibru între învățare și relaxare, astfel încât preșcolarii să le poată parcurge cu plăcere, chiar și în vacanță.

 

5. Supliment engleză – GRATUIT, este un suport foarte util pentru învățarea de către preșcolarii de grupă mică a cuvintelor de bază ale limbii engleze, într-o manieră atractivă și interactivă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.119 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.