Paste
17,00 lei
20,00 lei (-15%)

Paste

Paste
-15%
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8653-83-9
Anul publicării: 2016
Pagini: 96
Format: 11,5 x 15 cm
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Preparate din Paste
 

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

Pastele sunt plăcerea supremă a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebrează nu numai experienţa şi creativitatea în bucătărie, ci şi bucuria de a petrece mai mult timp în jurul mesei. Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventură mereu inedită de forme, culori, arome şi stiluri. Ele sparg graniţele în materie de metode de gătit, istorie şi „acompaniamente” culinare. Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, începând cu Italia, unde au devenit, practic, un monument naţional închinat aşa-zisei la dolce vita.

 

În bucătăria italiană, pastele pot suporta practic un număr infinit de combinaţii. Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; frământate cu ou, ca în regiunile nordice, sau fără ou, ca în cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese în funcţie de forma pastelor şi de tipul ocaziei: posibilităţile sunt cu adevărat nelimitate, mai ales că sosul potrivit poate transforma pastele într-o salată răcoritoare de vară sau un deliciu cald, de iarnă.

Vezi și alte cărți: Academia Barilla

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Created in 0.185 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.