Patologia aparatului locomotor. Volumul I

Patologia aparatului locomotor. Volumul I
-10%
Preț: 207,90 lei
231,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2018
Pagini: 1020

DESCRIERE

Patologia aparatului locomotor. Volumul I
 
Scopul apariţiei acestui tratat a fost, în viziunea autorului, dublu: primul, şi cel mai important, a fost acela de a pune la dispoziţia rezidenţilor care s-au angajat pe drumul lung şi spinos al studierii ortopediei şi traumatologiei, un instrument de lucru, de informare, cu elementele de bază ale acestei vaste specialităţi şi care să poată fi folosit, în acelaşi timp, şi de rezidenţii altor ramuri tangenţiale (chirurgie generală, neurochirurgie, chirurgie toracică, recuperare, reumatologie). Al doilea deziderat a fost acela de a antrena la realizarea acestui proiect toate clinicile de ortopedie şi traumatologie din ţară, atât cele cu o mai mare vechime, cât şi pe cele apărute după 1989 care s-au impus în ultimii ani. S-a încercat să se realizeze o vedere de ansamblu asupra întregii specialităţi şi, în acelaşi timp, se se umple cu adevărat golul existent în literatura medicală. Având un evident scop didactic, cartea, bogat ilustrată, cuprinde în primul rând noţiunile clasice, de bază, unanim acceptate, fiecare capitol putând fi scheletul unei ample monografii, care ar putea fi completat prin citirea monografiilor şi a revistelor de specialitate.

Cuprins: Dezvoltarea ortopediei şi traumatologiei. Cunoştinţe fundamentale. Patologie – Aspecte generale. Patologia membrului superior.

Adresabilitate: Medici rezidenţi ortopezi, chirurgi, neurochirurgi, reumatologi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți similare

Titluri de același autor

Created in 0.151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.